sunnuntai 14. elokuuta 2011

Muffinssinmakea ja rakkaudentäyteinen viikonloppu


Sain ihanalta Kirjavan Kammarin Karoliinalta tämän suloisen muffinssin ja tunnustuksen makeasta blogista. Lämmin kiitos! ♥ 

Tunnustukseen kuuluu vastata kysymyksiin lempiväristään, suosikkiruoastaan ja paikasta johon haluaisi matkustaa.

Väri
Minun ehdoton suosikkivärini on vihreä kaikissa sävyissään, mutta eturiviin kirii kuitenkin ihana ja raikas limenvihreä. Toimii erittäin hyvin myös valkoisen kanssa. Pukeutumisessa suosin kuitenkin enemmän sinistä ja mustavalkoista. Sisustus meillä sen sijaan on nyt aika ruskeavoittoinen, mutta uudessa kodissa ensi kesänä pääsee onneksi sitten sisustamaan ja värisommittelemaan. :>

Suosikkiruoka
Apua, tämä on vaikea! Tähän voisi melkein vastata, että tasoihin menevät aika tarkkaan mieheni ja äitini kokkaukset. Ihan nolotti viikolla ruokaa laittaessani, etten muistanut milloin minä olen tehnyt keittiössä jotain muuta kuin leiponut. 

Yksi ykkössuosikkejani on "naisenviettelypasta", eli pastaa, basilikaa, katkarapuja ja kirsikkatomaatteja. Mmnamnam. Tällä hetkellä siis lempiruoat löytyvät italialaisen ja ranskalaisen keittiön fuusiosta. Runsaat maut ovat mieleen, mutta liian mausteinen ei toimi minulle (alahampaita alkaa jostain kumman syystä vihloa jos ruoka on liian tulista!). 

Täytyy myös mainita tähän ystäväni Tapanin, joka on siis kokki, eräs lopputyöruokalaji. Tarjolla oli ihanaa poronfileetä, ja olin aivan varma että olisin voinut mennä sen ruoan kanssa naimisiin.
Paras ruoka on sellaista, joka saa hymyilemään!

Paikka, johon haluaisin matkustaa
Pariisi, Pariisi, aina vain Pariisi. Tuntuu, etten ehkä koskaan voi saada tuosta kaupungista tarpeekseni. Koska vastauksena se olisi kuitenkin liian ennalta-arvattava niin mietitäänpä vielä.

Brittein saaret ja Irlanti kiinnostavat minua, ja sinne haluaisin todella mielelläni matkustaa. Moni muukin Euroopan kaupunki kutkuttaisi; olemme harkinneet seuraavaksi reissukohteeksi Amsterdamia ja Wienissä minun on päästävä joskus käymään, sillä moni Jonathan Carrollin kirja sijoittuu sinne ainakin osittain. Niin ja se Berliini. Ja Praha. Ja Budapest. Onhan näitä. Ja Toscana!

Haaveissa on myös matka halki Amerikan pitkin Route 66:tta. Jos alleen vielä saisi vanhan amerikanraudan niin oi että.

***

En nyt ole ihan varma, ketkä kaikki tämän ovat jo saaneet, mutta laitanpa tämän nyt eteenpäin ihanalla Suketukselle ja kaimalleni Linnea Talvi seikkailee-blogiin. Olette te kyllä kaikki ihania. 

Minä olen suhteellisen täynnä rakkautta nyt, sillä meillä oli lauantaina vuosipäivä Tuomaksen kanssa. Kriisi on jo huimankokoinen kun tänään sunnuntaina täytyy taas lähteä kenttäkursseilemaan, tosin tällä kertaa Tvärminneen saaristoekologian pariin.

Päivän kunniaksi minut vietiin ihanaan ravintola Kuurnaan syömään. Pääsimme syömään ihana tartarpihviä mustatorvisienien kanssa, pääruokana karitsan paahtopaistia aiolilla ja paistetuilla vihanneksilla ja jälkiruoaksi todella suklainen suklaa-pähkinäleivos vadelmilla ja kahvia. Tyyliltään Kuurna oli ranskalaisen tyyppinen intiimi paikka, palvelu oli mukavaa ja hinta-laatusuhde oivallinen. Suosittelen lämpimästi. Paljon rakkautta teille kaikille, ja niitä muffinsseja! ♥

Jälkiruoan rippeet. 

Onnellinen ruokailija. 

Kotimatkalla käytiin vielä Camionettesilla hakemassa sitruuna-sokeri-crepe, ranskalaisittain, ja Laitilan ihanaa greippilimua.

8 kommenttia:

  1. OI, kylläpä on tuossa kuvassa niin onnellinen nuori nainen ♥ Onnea teille sydänkäpysille vuosipäivän johdosta!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos kaunis tunnustuksesta! Ja ihanan kuuloinen lauantai sinulla :)

    VastaaPoista
  3. Vihreä taitaa olla oikea blogsitanian suosikkiväri :). Onnea vuosipäivän johdosta, elät ihanaa elämänvaihetta <3, ja varmasti vain paranee vuosien saatossa!

    Olen huomannut ihanan arvontasi; osallistun kunhan olen ehtinyt koneelle kuuntelemaan kappaleita ja valitsemaan suosikkini! :)

    VastaaPoista
  4. Ihanan oloinen viikonloppua on teillä ihanilla ollut. Kuurnasta olen kuullut vain hyvää. Olin pari vuotta töissä (sijaisena) Kuurnan kulmilla ja mietin aina, että joskus haluan sinne syömään. Monissa ravintoloissa ympärillä tulikin käytyä, mutta Kuurna on vielä kokematta. Sinne haluan joskus, vaikka sitten marraskuussa mieheni ja minun xx:n kihlapäivän kunniaksi. :)

    Vihreä on minunkin värini, kuten huomasit. Amsterdamia ja Wieniä voin molempia suositella matkakohteeksi. Amsterdam keväällä tai syksyllä, Wien joulukuussa. Siellä on ihanat joulumarkkinat ja talviset puistot ovat jännittäviä.

    VastaaPoista
  5. Hauska tuo sun porojuttu;-) Minä olin Siinä Yhdessä Paikassa syömässä pari viikkoa sitten ja sain jälleen niin järkyttävän hyvää poroa, että tilasin saman tien pöydän tulevan viikon perjantaiksi, jolloin on perinteinen elokuun ilta ystävättäreni kanssa ulkona. Minäkin voisin mennä poron kanssa naimisiin!

    Käymme mieheni kanssa tässä Yhdessä Paikassa viettämässä tapaamisemme merkkipäivät yms.

    Irlanti on ihana kohde. Olen siitä postannutkin, mutta emme sinne enää ole muuttamassa, mutta turisteina kyllä sinne. Juttu on Irlanti sydämessäin...jos haluat nähdä mitä siellä voi tapahtua.

    Suloinen kuva Onnellisesta Ruokailijasta!

    VastaaPoista
  6. Voi miten ihana, tunteentäyteinen ja rakkautta tihkuva postaus! <3

    VastaaPoista
  7. Kiitos Susa ja Suketus! <3

    Maria, huomasin ihan saman jutun. Ehkä vihreä väri on jotenkin kytköksissä lukemiseen? Myös sen vastaväristä, punaisesta on pidetty paljon! Ja ihanaa, että sinäkin osallistut!

    VastaaPoista
  8. Katja, suosittelen Kuurnaa oikein lämpimästi! Ainakin minulle paikka sopi kuin nenä päähän, ja voisihan siellä olla aika ihanaa viettää kynttilän valossa xx:ttä hääpäivää. :> Ja kiitos matkustusaikavinkeistä, pistän muistiin!

    Leena, sinulla on selvästi joku ihana salainen ruokapaikka miehesi kanssa. Onneksi olkoon sellaisen löytämisestä! Irlantia odotellessa..

    Hih, kiitos ihana Karoliina! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...