sunnuntai 7. elokuuta 2011

Lavalta: August Rock XII

Eilen eli lauantaina 6.8. koin ainoat tämän kesän festarini, nimittäin August Rockin Kuohijoella, Lammilla. August Rock järjestettiin tänä vuonna jo kahdettatoista kertaa, ja tarkoituksena on esitellä erilaisia bändejä ja viettää hieno ilta Aslak & The Eskimos-klubilla.

Mikä tekee August Rockista niin hienon tapahtuman on se, että kaikki tulot menevät lyhentämättöminä TAYS:in lastenpsykiatriselle poliklinikalle. Palkkaa eivät saa siis järjestäjät eivätkä bändit, vaan kaikki menee suoraan hyväntekeväisyyteen. Lippu maksoi 10 euroa ja sen maksoi mielellään. Tapahtuma oli kaiken lisäksi ikärajaton.

August Rockissa esiintyi tänä vuonna kaksi bändiä, joissa oli hyviä ystäviä ja tuttuja. Suhteellisen tuore folkrock-bändi Skip Zone esitti August Rockissa debyyttikeikkansa ja se oli aivan loistava. Herkkää, haurasta ja kaunista. Mieleen tuli vähän ihanan Once-elokuvan Glen Hansard ja Marketa Irglova.


Bändi alkaa syksyllä äänittelemään levyä, joka julkaistaneen ensi keväänä. Lupaan uutisoida siitä sittne, koska kyseessä on levy joka kannattaa hankkia, minä ainakin aion. Biisit yhtyeelle tekee tällä hetkellä sen perustaja Pyry Suomala.
Skip Zone.
Skippareitten jälkeen esiintyi kihlattuni luotsaama bändi, Tuomas Peurakoski Ensemble, joilta tulee debyyttilevy ensi viikolla. Täysin puolueettomasti voin sanoa, että August Rockissa nähtiin paras keikka TPE:lta, jota minä olen ollut katsomassa. Ensi viikolla kaksi keikkaa (tiistaina Libértessä ja perjantaina ihanalla Kansallisteatterin Lavaklubilla), niitä odotellen..

Tuomas Peurakoski Ensemble.
Nyt meikäläistä huudellaan jo sohvalle katselemaan elokuvaa ennen nukkumaanmenoa joten hyvää yötä ja ihanaa alkavaa elokuista viikkoa!
ps. Ja vielä Pamela Des Barresin hengessä on sanottava, että kyllä se vaan on kiva lähteä solistin kanssa kotiin. Ei sille voi mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...