perjantai 12. elokuuta 2011

Suuri levyarvonta - jaossa uunituore Tuomas Peurakoski Ensemblen pitkäsoitto

Nimittäin mieheni luotsaaman bändin Tuomas Peurakoski Ensemblen ensimmäinen pitkäsoitto! Levy julkaistiin nettiversiona tänään, ja itse painotuotteet saapuvat viikon parin päästä.


Tätä päivää on odotettu maaliskuusta asti ja aikatauluja sumplittu studiosessioiden mukaan joten kai tässä voisi sanoa, että oli jo aikakin. Illalla on levynjulkkarikeikka Kansallisteatterin Lavaklubilla, ja sinne täytyy tietysti reippaana bändärinä saapua paikalle.

Tuomas Peurakoski Ensemblen kappaleita on luonnehdittu tarinoiksi, jotka ovat kuin pieniä elokuvia. Musiikillisesti levyllä päästään kuulemaan jatsahtavia sointuja 60-luvun tyyliin, hienoja kitarasooloja, huikeita urkupätkiä, irlantilaisvaikutteita (hoi te saarivaltiofanit!) ja kaiken kaikkiaan hyvää soittoa. Koska kappaleet ovat tarinallisia, voisi näillä biiseillä vaikka välillä korvata iltalenkin ajaksi sen äänikirjan ja antaa musiikin viedä.

Tuomaksen lisäksi bändiin kuuluvat kitaristi Antti Kotinurmi, urkuri ja moogtaituri Mikko Aspelin, basisti Teemu Vainio ja rumpali Tapani Landén, jotka ovat myös olleet kaikki mukana sovittamassa levyn kappaleita.

Bändin hengentuotetta voi ihan maksutta käydä kuuntelemassa osoitteessa http://www.tuomaspeurakoski.com ja levyn voi ostaa equaldreams-nettikaupasta. Nyt levyn digitaalisessa muodossa ostaneille on myös mahdollisuus saada se myöhemmin postiin samalla maksulla.

Mutta nyt siihen arvonta-asiaan, jonka takia te tietysti kaikki tänne tulitte. ;)

Tuomas lupasi, että saan arpoa blogissani KOLME kappaletta tätä vasta valmistunutta levyä. Koska fyysiset kappaleet saapunevat parin viikon päästä, suoritetaan arvonta sunnuntaina 28.8. Osallistumisaikaa on siis lauantaihin 27.8. asti.


Arvontaan voi osallistua käymällä kurkkaamassa bändin kotisivuja ja kertomalla, mikä biisi miellytti korvaa eniten tahi miettimällä, mikä biisi vaikka ihan vaan nimen perusteella voisi olla oma suosikki.

Toisen arvan saa mainostamalla arvontaa.

Onnea arvontaan ja mukavia kuunteluhetkiä!

18 kommenttia:

 1. Hienon arvonnan olet järjestänyt! <3

  Tietenkin (!) olen mukana (varsinkin nyt kun pystyn kommentoimaan :), ja tietty kahdella arvalla!

  Kuuntelin pätkiä biiseistä, ja Beguine tuntui heti omimmalta, upea teos!

  Paljon onnea miehellesi ensimmäisen levyn julkaisusta! :) Ja "bändärille" mukavaa keikkailtaa! <3

  VastaaPoista
 2. Onnittelut Tuomas Peurakoski Ensemblelle hienosta levystä! Kuuntelin äsken pätkän jokaisesta kappaleesta. :) Kokonaisuus on erittäin hyvä ja siksi onkin vaikea sanoa, mistä kappaleesta pidän eniten. Nyt Kylmä rauta on ehkä suurin suosikkini biisinä, mutta Beguine ja Toivokin ovat mieleeni (samoin Oi jouluyö!).

  Olen mukana kahdella, linkitänkin.

  Ihanaa viikonloppua, Linnea!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, Sara, että pidit Beguinesta! Se on minulle yksi tärkeimmistä tämän levyn biiseistä sillä olin paikalla kun sitä ensimmäisiä kertoja vasta tapailtiin pianolla.. Kiitos myös onnitteluista, tätä on odotettu ja hiulattu! Onnea arvontaan!

  Kiitos sinulle myös, Katja! Välitän kehut eteenpäin. Oi jouluyö on minusta ihana, vähän erilainen joulukappale. Onnea arvontaan!

  VastaaPoista
 4. Mie tulen osallistumaan tähän hienoon arvontaan myöhemmin, nyt nuo kaksi pikku riiviötä vievät huomioni ja täyttävät tilan äänillään sen verran tehokkaasti, että on turha kuvitellakaan keskittyvänsä kuuntelemaan musiikkia. :)

  Hyvää alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kylmä rauta! Siitä tykkäsin heti kun kuulin eka kerran keikalla. :)

  VastaaPoista
 6. Minäkin osallistun kahdella arvalla. Kuuntelin juuri pätkät kaikista kappaleista ja kaikki kuulostaa hyviltä, suosikkia on hankala valita mutta Beguine ja Siksi ovat ehkä suosikkejani tällä hetkellä. Ja Kylmä rautakin on hyvä..ähh, hankalaa;D

  Onnea hienosta levystä miehellesi ja sinulle!:)

  VastaaPoista
 7. Onnea Tuomas Peurakoski Ensemblelle! Osallistun ehdottomasti arvontaan, ja kahdella, lähden heti tämän jälkeen linkittämään blogiini!

  Kappaleissa on niin ihanaa tunnelmaa, että sitä on vaikea pukea sanoiksi. Suosikkejani tällä hetkellä Beguine ja Toivo.

  VastaaPoista
 8. Suosikkikappaleeni ensikuulemalta ovat Aberdeen ja Oi jouluyö. Musiikki on tosi hauskan kuuloista. Tulee mieleen vähän YUP ja jopa SIG (vai onko se Sig, en tiedä). :)

  Linkitän myös, eli osallistun kahdella. <3

  VastaaPoista
 9. Hanna, Kylmä rauta on kyllä asiallinen kappale. ;)

  Kiitos, Sanna mielipiteestä ja kiva kun osallistut myös!

  Kiitos Susa, ihanaa että sinäkin osallistut! Beguine selvästi miellyttää monia, mukava että sinuakin.

  Ihanaa Karoliina että Aberdeenkin ja Oi jouluyö saivat maininnan! :)

  Onnea arvontaan teille kaikille ja ihanaa kun linkitätte! <3

  VastaaPoista
 10. No niin, minulla oli tänään "omaa aikaa" yksin koneella joten pääsin rauhassa kuuntelemaan biisejä :). Tykkäsin kovasti; pidän kertovista, tarinoivista sanoituksista ja jotenkin letkeistä, kujeilevista melodioista... Joissakin kappaleissa kertojan maailma oli hauskasti "nyrjähtänyt" ;).

  Suosikkejani olivat Aberdeen ja aivan erityisesti Beguine <3

  Eli arvonnassa mukana kahdella, linkitin tietenkin!

  VastaaPoista
 11. Hiih, mie sain taas kivasti aamun käyntiin tuolla Kylmällä raudalla, mutta pidän useista, vaikka viime aikainen keikkaosallistuminen on ollut mulla vähän tappion puolella. :/
  Unohdin mainita, että linkitin!

  VastaaPoista
 12. Osasipa Maria Sinisen linnan kirjastosta kuvata hyvin kappaleiden maailmaa hauskasti nyrjähtäneiksi. Minulla kolahti Kylmä rauta. Yhdellä arvalla arvonnassa mukana.

  VastaaPoista
 13. Ihanaa Maria, että Aberdeen ja Beguine kolahtivat sinuun :)

  Hanna, Kylmä rauta rullaa kyllä mainiosti!

  Tiiti66, onnea arvontaan!

  VastaaPoista
 14. Mää tykkäsin Kaliforniasta! Ihan jo itse biisistä, mutta myös nimestä. Asuin siellä lukion jälkeen au pairina ja muistelen paikkaa aina kaiholla.

  Hyvän kuuloista muutenkin!

  VastaaPoista
 15. No voi höh! Nyt ajattelin vihdoin kuunnella levyn biisejä rauhassa ja osallistua arvontaan, mutta en saa koneeseeni ääntä päälle. Äänestän siis kunnon lukutoukan tavoin vain tekstuaalisin kriteerein. Suosikkibiisini on Siksi, ihan vain mielenkiintoisen nimen takia.

  VastaaPoista
 16. Sen verran haluaisin itsekin kommentoida tähän, että mikäli teitä kiinnostaa lukea tarinoita kappaleiden takana, niitä käydään läpi yhtyeemme Facebook-sivulla ( http://www.facebook.com/tuomaspeurakoskiensemble ). Juttuja voi lukea myös rekisteröitymättä! Kiitos myös mielenkiinnostanne, lämmittää lauluntekijän sydäntä ja mieltä.

  VastaaPoista
 17. Mukavaa Suketus ja Jenni että tekin osallistuitte!

  Hauskaa että Kalifornia natsasi ja toivottavasti Jenni pääset vielä kuulemaan Siksin. ;)

  VastaaPoista
 18. Paljon hienoja biisejä, mutta suosikki on ehkä Kylmä rauta - siinä on ihana fiilis! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...