sunnuntai 28. elokuuta 2011

And the Grammy goes to eli levyarvonnan tulokset ja blogikuulumisia

Tänään meillä suoritettiin jännittävä suuri levyarvonta. Onnettarena toimi luonnollisesti Tuomas, mutta minä askartelin liput ja yritin kiinnittää erityistä huolellisuutta siihen, että kaikki lippuset olisivat saman kokoisia. Arvat vedettiin Tuomaksen hienosta silinterihatusta, as is appropriate.


Pidetään kuitenkin jännitystä vielä hetki yllä.. Levyt lähtevät painoon huomenna (jee!) eli ne valmistuvat viikon aikana ja kunhan ne saapuvat, saan ne myös postiin. Luvassa on siis uunituoretta tavaraa. Ja voittajat ovat.. (insert drumroll)


Onnea voittajille! Laittakaahan minulle sähköpostia osoitteeseen pigeonnaire@gmail.com, niin lähettelen levyn teille sitten tulemaan postissa. Ja jos haluatte, voin toki lirkutella myös nimmarin levyyn. Tuleva keräilyharvinaisuus!

Ja edelleen, levyä pystyy vielä kuuntelemaan osoitteessa www.tuomaspeurakoski.com ja sitä pystyy myös ostamaan sitä kautta jos arpaonni ei kohdallesi osunut. ;) Lisäksi bändin Facebook-sivulla on tarinat kaikkien biisien takana ja toki faniksikin voi ryhtyä.

***

Blogin kuulumisia vielä sen verran, että kujerruksia on saavuttanut ensimmäisen virstanpylväänsä. Pystyssä blogi on ollut nyt kahdeksan kuukautta ja yhdeksän päivää, ja teitä ihania lukijoita on rekisteröityneenä jo 51! Kiitos siis teille kaikille jotka täällä pistäydytte, vakituisesti tai satunnaisesti. Minä en rehellisesti sanoen tätä aloittaessani ollut ihan varma mitä tästä tulee, mutta blogistanian ihana ilmapiiri sai jäämään ja tässä sitä jo mennään yli puolen vuoden ikäisenä. Toimikoon tämä levyarvonta siis samalla epävirallisena 50 lukijaa -arvontana.

Huomenna alkaa taas arkielämässä syyslukukausi. Vähän jännittää, sillä tämän pitäisi näillä näkymin olla se viides ja viimeinen vuosi yliopistolla. Edessä on kandi, opetusharjoittelut ja gradu. Hui. Toisaalta, jos tässä opintoputkessa on puskenut eteenpäin yhtämittaa jo kuusitoista vuotta niin eiköhän yksi vielä mene siihen päälle.

Ensi viikolla on muuten myös Korkeasaaren Kissojen yö, johon Korkeasaaren teatteri eli teatteri jossa minäkin näyttelen, on tehnyt uuden esityksen eli Amurin piilevä uhka. Kissojen yö siis 2.9. ja 9.9. Ehkä nähdään siellä?

5 kommenttia:

 1. Jee, mahtavaa, olen onnentyttö tänään!!!

  VastaaPoista
 2. Voi, ihanaa!! On upeaa voittaa palkinto, jota oikeasti halusin. Mitä olen Tuomaksesi kappaleita kuunnellut, olen niistä pitänyt todella paljon. Uskoisin myös mieheni pitävän levystä. :)

  Onnea ja kiitos kahdeksasta blogikuukaudesta. Täällä vierailu on aina yhtä mukavaa. <3

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajille, jotka saavat upean levyn! <3

  Ja onnea ihanasta blogista, Linnea - suloinen persoonasi heijastuu tänne blogistaniaan niin, että vaikka emme ole livenä tavanneet, pidän sinusta paljon!

  VastaaPoista
 4. Onnea hienolle blogille ja kovasti tsemppiä opetusharjoitteluun! :-)

  VastaaPoista
 5. Susa, onneksi olkoon vielä! :)

  Katja, kommenttisi sai yhden miehen meillä kotona hymyilemään. Ja minut myös. Kiitos, kiitos, kiitos. <3

  Maria, teit juuri yhden pienen blogaajan todella onnelliseksi. Kiitos.

  Paula, kiitos, sitä on jännitetty ja odotettu!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...