keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Blogistanian kesälukumaraton - osa 1


Huomenna koittaa taas se kesäinen päivä, kun blogeissa asetutaan kirjojen ääreen toden teolla. Viime kesänä Blogistanian yhteisiä kesälukumaratoneja järjestettiin kaksin kappalein ja tämän kesän ensimmäinen päivä on huomenna 19.6. Itse päätin osallistua nyt toista kertaa, tosin varsin leppoisin tunnelmin eli en välttämättä tuuttaa koko vuorokautta.

Leikkimielistä lukumaratonia emännöi tänä vuonna Annami Anna minun lukea enemmän -blogista ja lisätietoa maratonista voi lukea siis täältä. Mukaan on ilmoittautunut tähän mennessä jo 43 blogia tai lukijaa - osallistuakseen ei siis tarvitse olla (kirja)bloggaaja vaan tapahtuma on avoin. Tilastointia varten tosin toivotaan lukumäärien ilmoittelua sitten emäntäblogiin.

Monessa blogissa on jo esitelty maratonia varten varattuja kirjapinoja. Itse ajattelin tänä vuonna ottaa toisenlaisen lähestymistavan ja ottaa työn alle Song of Ice and Fire -sarjan toisen osan The Clash of Kings. Mies jo tosin totesi, että ethän sä sitä mitenkään ehdi kokonaan lukea, mutta mitäpä tuosta. Välipalaksi saatan tosin napsia jotain novelleja, jos muistan jonkun kokoelman esiin ottaa. Harmi, että haaveeni riippumatossa vietetystä päivästä on nyt hieman vesitetty, mutta onneksi on sohva.

Sosiaalisessa mediassa yhteinen käytettävä tunnus maratonille on #lukumaraton. Itse todennäköisesti päivittelen kuulumisia ainakin Instagramiin ja mahdollisesti Twitteriin, blogipostausta en vielä lupaa.

Mukavaa lukumaratonia kaikille lukijoille ja seuraajille!

8 kommenttia:

 1. Tsemppiä lukumaratonille! Huomenna sitten kuluu päivä kirja kädessä ;)

  VastaaPoista
 2. Minultakin tsemppiä maratooniin! Omassakin lukupinossa on Martinia, samoilla jäljillä ollaan:)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä maratonille! Minä en taaskaan pysty osallistumaan yhteismaratonille, ehkä mahdolliselle toiselle sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti! Toivottavasti seuraava sattuu sopivaan väliin!

   Poista
 4. Miksi meidän molempien puolisot on yhtä epäluuloisia :D Itse valitsin kuulemma aivan liikaa kirjoja maratonille.. Vaikka minähän otin vain valinnanvaraa......

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...