perjantai 11. tammikuuta 2013

Kupista: Kaffecentralen


Ihanasta Kaffecentralenista on pitänyt kirjoittaa Kupista-sarjaan jo useaan otteeseen, mutta kuvan otto tai joku muu on aina unohtunut. Tilanne kuitenkin korjaantuu juuri nyt. Kävin nimittäin viime keskiviikkona pihin naisen kanssa nauttimassa Kaffecentralenin Museokadun pisteessä cappucinoa ja biscotteja.

Kaffecentralen on suomalainen espressoihin erikoistunut yritys, jolla on Helsingissä kolme toimipistettä. Museokadun lisäksi kahvia saa Korkeavuoren- ja Pursimiehenkadulta. Museokadun liike on minulle läheisin, sillä kun asuin Töölössä tuli sieltä napattua mukaan luentokahvit useamman kerran. Lisäksi sieltä tuli haettua miehelle useamman kerran espressoa, sillä heidän kahvia juotuaan mies tuli maailman onnellisimman näköiseksi.


Tällä kertaa nautittavana oli tosiaan cappucinoa, joka jälleen kerran oli oikein hyvää ja kauniisti tarjottu. Biscotit tuodaan käsittääkseni Italiasta ja ovat yksi erityisherkkuni. Joskus teen niitä kotonakin, mutta niiden leipominen vaatii sen verran kääntelyä ja kärsivällisyyttä että nautin ihan mielelläni aidoista italialaisista tuotteita. Cappucinon hintaa en nyt muista, mutta kahdesta biscotista saa pulittaa euron. Näin ylipäätänsä hinnat ovat muistaakseni kuitenkin äärimmäisen kohtuullisia.

Suosittelen Kaffecentralenia lämpimästi kaikille hyvästä kahvista nauttiville. Muistutan kuitenkin, että kiireisenä tänne ei kannata ehkä mennä, asiakkaat nimittäin palvellaan yksilöinä ja vakioasiakkaiden kanssa myös jutustellaan, joten vuoroaan saattaa joutua odottamaan hetkisen. Se ei kuitenkaan haittaa, sillä rakkaudella valmistettu kahvi on sen arvoista.

Meillä on miehen kanssa myös tällaiset hienot Kaffecentralenin logolla varustetut KeepCupit (KeepCupeja muuten saa Kaffecentralenin myymälöistä), jotka ovat älyttömän kätevät. Kahvi pysyy lämpimänä ja ei tule turhaa roskaa. Eikä kuppi myöskään vuoda, kun kahvin juotuaan sen tunkee takaisin laukkuun. Tykkään!

8 kommenttia:

 1. Mulle ihan uusi tuttavuus. Pitää laittaa nimi muistiin, jos joskus noilla kulmilla liikkuu. Hyvää kahvia on aina valmis vähän odottamaan :)

  VastaaPoista
 2. Tämä sinun Kupista-sarjasi on ihana. Milloinkahan sitä ehtisi Kaffecentraliin. Kuulostaa ja näyttää niin houkuttelevalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katja! Kaffecentralenissa on oivallista pistäytyä milloin tahansa jos se kohdalle sattuu.

   Poista
 3. Oli kyllä hyvät ja kohtuuhintaiset cappucinot (muistaakseni 2,5e/kuppi). Nuo KeepCupit vaikuttavat toimivilta (olen jossakin törmännyt ei niin toimiviin versioihin, mm. posliinisiin). Kiitos vielä mukavasta kaffeseurasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä itsellesi, oli oikein mukavaa! KeepCupit ovat tosiaan varsin käteviä ja mukavia käyttää ja ovat jopa konepestäviä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...