lauantai 20. lokakuuta 2012

Syysmaa-kuvakilpailu

Anu Holopainen käynnisti blogissaan jokin aika sitten Syysmaa-kuvakilpailun. Kirjat olivat minulle yläasteikäisenä ja lukiolaisena hyvin rakkaita, mutta sitten ne unohtuivat ja nyt voisi olla hyvä aika lukea ensimmäiset vaikka uudelleen ja tarttua näihin uusiin.

Joka tapauksessa kilpailun ideana oli ottaa kuva, jonka inspiraationa on sana syysmaa, kuvan ei siis tarvitse liittyä varsinaisesti kirjoihin. Tässä minun osallistumiseni.


Minulla on ollut takana mainio syyslomaviikko: olen päässyt kaksi kertaa teatteriin ja kerran keikalle sekä syönyt perjantai-illan kunniaksi hyvässä seurassa mitä mainiointa ruokaa. Kokeilin myös ensimmäistä kertaa sorbetin tekoa, se onnistui varsin hyvin ja teemme sitä varmasti myös uudelleen.

Tänään olisi tarkoitus vielä uinua jonkinlaisissa lomatunnelmissa, huomenna aion ryhdistäytyä ja tutustua ensi viikon oppitunteihin ja miettiä että mitenkäs nämä ja nämä laskut menivät ja mitä kokeellisia töitä teemme oppilaiden kanssa. Ensi viikolla saan myös (toivottavasti) paljon projektitöitä tarkastettavaksi, joten tämä loma tuli kyllä tarpeen.

Kuulasta syysviikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kaunis kuva. Jos minun tarvitsisi tiivistää syksyn tunnelmia yhteen kuvaan, omenat olisi kyllä aika heti mielessä. Ja etanat, ja kai sadekin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erja! Meidän pihan syksy on ehdottomasti omenat, kotilot, sade ja naapurin koivun keltaiset lehdet. <3

   Poista
 2. Sorbet on yllättävän helppoa tehdä. Kun olet päässyt alkuun, niin kokeilepa mustaviinimarjasorbetia. Se on oikea herkku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Margit, täytyy kokeilla! Mustaviinimarjasorbet on varmasti ihan älyttömän hyvää.

   Poista
 3. Hyvä kuva! Ja sopisi joihinkin kirjoistakin... ainakin villipihlajan kylässä voisin kuvitella tuollaisen näkymän. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Booksy! Minä muistan noita kirjoja kovin huonosti, mutta sorruinpa juuri hankkimaan kolme ensimmäistä itselleni ja ajattelin lukea ne tässä jossain sopivassa välissä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...