sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Lavalta: Pihka ja myrsky Loosessa + levyarvonta!


Kun on kuunnellut levyä jo yli viikon, piti tietysti käyttää tilaisuus hyväkseen ja käydä kuuntelemassa Pihkaa ja myrskyä myös livenä. Yhtye esiintyi ensimmäistä kertaa täydellä kokoonpanolla Loosessa Pimeys-yhtyeen lämppärinä.

Kotoa lähtö tuotti vähän vaikeuksia pitkän päivän jälkeen, mutta kannatti lähteä. Keikan alkaessa oma fiilis nimittäin piristyi kummasti eikä ihme, kun yhtyeellä tuntui olevan lavalla mukavaa. Ja kaiken lisäksi ne biisit ovat hyviä myös livenä.

Keikan aikana ehdittiin kuulla käsittääkseni melkein kaikki levyn biisit. Aloitus tehtiin levyn tapaan mahtipontisesti Sumun läpi -kappaleella. Jatkossa kuultiin ainakin Liikaa jotain melkein, Kurvin kuppila, Et koskaan kaipaa takaisin ja Kalenteri. Encorekin saatiin, Raiteiltaan.

Jonkun uteliaan tassukin pääsi kuvaan.

Olo on keikan jälkeen entistä vakuuttuneempi siitä, että tässä on kuulkaa hieno bändi. Fanityttöilin sen verran, että kävin hankkimassa omaan levyymme nimmarit kaikilta yhtyeen jäseniltä.

Tulevia keikkoja kannattanee kyttäillä yhtyeen facebook-sivujen kautta.

***

Innostuin keikasta niin paljon, että hankin vielä toisen levyn ja ajattelin arpoa sen teidän iloksenne. Arvontaan voi osallistua 1.4. asti joko ilmoittamalla itsestään tämän postauksen alle tai facebookiin sinne, missä tämä postaus on linkitetty. Anonyymejä huikkauksia ei lasketa, eli keksi itsellesi nimimerkki jos blogger-tiliä ei ole. Sinun ei tarvitse olla rekisteröitynyt blogin lukijaksi, mutta toki niinkin saa tehdä. Ja tätä juttua saa toki halutessaan myös jakaa.

Arvonta suoritettiin 2.4.

5 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...