lauantai 19. tammikuuta 2013

Kahden vuoden verran kujerruksia

Iloisella bloggaajalla on vain vähän kylmä.

Syntymäpäivä yllätti nyt ihan puskista - blogi on ollut pystyssä kaksi vuotta. Huikeaa ja iso kiitos siitä kuuluu teille, rakkaat lukijat ja satunnaiset kävijät! Tässä myös perinteiseen tapaan onnea myös niille muille monille blogeille, jotka ovat täyttäneet vuosia tässä tammikuun aikana.

Blogin synttäreitä juhlitaan meillä tänään käymällä illalla elokuvissa katsomassa Tarantinon uusi raina, Django Unchained, ja tekemällä blinejä.

Ajattelin syntymäpäivän kunniaksi esitellä teille hieman meidän yläkerrassa majailevia kirjahyllyjämme. Alakerran hyllyt ovat vielä hieman työn alla (ja huonekalujen takana), mutta niihin palaillaan ehkä jollain toisella kerralla.

Makuuhuoneessa meillä on kaksi kirjahyllyä. Toinen on oikeastaan leveä lasivitriini ja se on ollut meillä kotona niin kauan kuin muistan. Äiti ystävällisesti antoi sen jäädä tänne meille ja nyt se asustaa sängyn vieressä. Toinen puoli hyllystä on minun ja siinä majailee aikamoinen kasa lukemista odottavia kirjoja.  Tänä vuonna on odotettavissa ainakin Anu Holopaisen Syysmaa-sarjan uudelleenlukua, Murakamia, uusiin kotimaisiin tutustumista, Song of Ice and Firen aloittamista ja vaikka mitä muuta.


Toinen makuuhuoneessa oleva kirjahylly on ihana valkoinen kirjakaappi, jossa majailevat muun muassa kaikki Carrollini. Lisäksi kaapissa on useita muita poikkeuksellisen tärkeitä kirjoja tai sellaisia, joiden lukemista myös odotan kovasti. Kaapin päällä puolestaan majailee osa korkokengistäni ja muutamia kivoja muistoja.Loput yläkerran hyllyt löytyvät sitten työhuoneestani. Näissä hyllyissä majailevat luonnollisesti työkirjat tai jotenkin työhön liittyvät teokset. Työkirjahyllynä minulla toimii pieni Lundia ja lisäksi, koska työhuoneeni sijaitsee porrastasanteella, huoneen kaiteisiin tehdyt hyllyt. Hylly on vielä pienoisessa epäjärjestyksessä, mutta tavoitteena olisi vähitellen saada se organisoitua aineiden mukaan. Ja ehkäpä tuon epämääräisen lehtikasankin voisi jotenkin siistiä. Don Rosa -kokoelmat eivät valitettavasti ole työkirjoja, vaan asustavat tässä kunnes niille löytyy oma paikka jostain muualta talosta.Ja koska synttäreitä on kiva juhlistaa arvonnalla aion järjestää sellaisen tänäkin vuonna. Tällä kertaa päätin arvonnallani tukea samalla paikallista yrittäjää ja hankin palkinnot ihanasta Liike 51:stä, joka on lähellämme sijaitseva herkku- ja sekatavarakauppa. Kaksi vuotta, kaksi palkintoa.


Palkintona numero yksi ihana KeepCup ja sen seuraksi Clipperin luomua sitruuna-inkivääriteetä. KeepCup on konepestävä ja käytössä hyväksi todettu, ei myöskään vuoda laukkuun tyhjänä. Palkintona numero kaksi Doftin saippuaa Liike 51:n omalla tuoksusekoituksella kahvi-appelsiini. On muuten hyvä, ostettiin meille samanlainen. Ja sen kaverina vielä Kiertin bambutiskirätti, sekin pestävä ja nätti kuin mikä (valkoinen mustalla kuvioinnilla).

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen ja olemalla joko lukijani tai Kujerruksien tykkääjä Facebookissa. Jokaisen on mahdollisuus saada arvontaan kaksi arpaa ja arvontaa saa toki myös halutessaan mainostaa. Ilmoita osallistumisessasi, haluatko osallistua palkinnon numero 1, 2 vai molempien arvontaan. Ja jottei menisi nyt ihan vaan huutelemiseksi, niin kertokaapa samalla että mitä luet juuri nyt tai mitä olet lukemassa seuraavaksi?

Edit: Ja tämähän unohtui eli arvontaan voi osallistua lauantaihin 2.2. mennessä, arvotaan voittajat sitten sunnuntaina.

Minä luen tällä hetkellä Blogistanian Kuopus-palkinnon voittanutta Annukka Salaman Käärmeenlumoojaa, joka on muuten tosi hyvä.

Kiitos kuluneesta vuodesta ja tulkoon niitä vielä monta lisää!

kujerruksin,
Linnea

81 kommenttia:

 1. Onnittelukujerruksia sinulle Linnea. Tämä alkuvuosi on aktiivista bloginperustusaikaa ;)
  Luen paraikaa Tordayn Ventovierasta ja on hyvä! Sen jälkeen ajattelin lukea vaihteeksi jotain tietokirjallisuutta, mutta mitä, sitä en vielä tiedä. Ainakin kolme hyvää odottamassa:)
  Osallistun teearvontaan, sillä olen ihan koukussa Clipperin teehen:)
  Kiitos blogistasi ja intoa kolmannelle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amma! Alkuvuosi on aina hyvä uusille aloituksille, vaikka niin on kyllä myös mikä tahansa muukin aika. :) Tietokirjallisuusjuttujasi odottaen, kaksi teearpaa kilahtaa kulhoon!

   Poista
 2. Onnea tätäkin kautta! Blogisi on kaikessa iloisuudessaan tosi ihana. <3

  Osallistun kahdella arvalla, eli molempien kivojen palkintojen arvontaan. En tosin pysty vielä muokkaamaan uuden blogialustani sivupalkkia, joten en voi ainakaan heti lätkäistä mainosta sinne.

  Mulla on kesken työkirjojen lisäksi Alan Hollinghurstin Vieraan lapsi, Ayana Mathisin The Twelve Tribes of Hattie ja äänikirjana Rebecca Wellsin Ya-Yas in Bloom. Keskenään hyvin erilaisia, mutta kaikki aivan mainioita. Haaveissa on, että ehtisin lukea vielä ennen Globalia-äänestystä ainakin joko Sarah Winmanin Kani nimeltä Jumalan tai Haruki Murakamin Norwegian Woodin, joten jompikumpi niistä lienee seuraava kirjani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karoliina! Odotan mitä pidät Ya-Yas in Bloomista, minä luin sen muutama vuosi sitten ja muistaakseni pidin siitä melko paljon.

   Poista
 3. Onnea! Blogisi on ihana ja kirjahyllyt myös! :) Olet myös lukenut aivan valtavasti!

  Osallistun molempiin arvontoihin!

  Minulla on kesken Denise Minan Veripelto, mutta taidan ottaa tähän väliin jonkin toisenkin kirjan, koska en oikein pääse Minan kärryille.

  Onnea myös seuraavalle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! Veripelto kuulostaa jännittävältä, pitääpä googlailla mistä kirjasta on kyse.

   Poista
 4. Onnea kaksi vuotiaalle! Minun blogini täyttää kaksi heti ensi kuun alussa, että aika samaa ikää ovat blogimme (ja olen muuten tainnut sanoa samaa ennenkin).

  Minä luen tällä hetkellä Oksasen uusinta ja Piin elämää, joka pitäisi olla luettuna tiistiahin mennessä... katsotaan miten käy.

  Mukana ollaan molemmissa arvonnoissa. Kiertin rätit ovat parhaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri ja onnea jo etukäteen sinun blogillesi! Piin elämä on hieno ja hämmentävä kirja, tulen sitten lukemaan juttisi siitä.

   Poista
 5. Onnea kaksivuotiaalle ja kiitos kivasta blogista, Linnea! :)

  Minulla on tällä hetkellä kesken Bargumin Syyspurjehdus. Käärmeenlumooja on tosiaan hyvä!

  Minä voisin osallistua tuohon saippua+rätti -arvontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Tintti! Käärmeenlumooja tosiaan oli hyvä ja niin on Syyspurjehduskin. :)

   Poista
 6. Superisti onnea ihanalle blogillesi! Ehdottomasti olen mukana tavoittelemassa kumpaakin palkintosettiä, molemmat houkuttaa. :)

  Tällä hetkellä luen Cecelia Ahernin sympaattista Yllätysvierasta ja Tommy Hellstenin Vanhemmuus-kirjaa. Mukavan leppoisia molemmat kirjat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pihi nainen! Cecilia Ahernia voisi ujuttaa taas pitkästä aikaa lukulistalle, pidin aikoinaan P.S.I love yousta. Ja Hellsteninkin tuotantoon pitäisi tutustua.

   Poista
 7. Onnittelut charmantille Kujerruksia-blogille! Osallistun saippua-arvontaan.

  Minulla on tällä hetkellä luettavana Susan Cainin Hiljaiset: introverttien manifesti, Doris Lessingin Erittäin kissamaista sekä e-kirjana Forsterin Howards End. Kaikki oikein mieluisaa luettavaa.

  Meilläkin muuten syödään tänään blinejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Odotan kovasti että mitä kirjoitat Hiljaisista. Blinit ovat herkkua!

   Poista
 8. Onnea 2-vuotiaalle! Ihanan iloinen kuva sinusta ja ihana on myös tuo lasivitriini.

  Minulla luennassa Joyce Carol Oatesin Sisareni, rakkaani ja toisena elämäkerta Anna Ahmatovasta.

  Osallistun arvontaan ja kumpi tahansa palkinnoista olisi mukava voittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia jaana! Oates on kirjailija, johon myös haluaisin tutustua, minulla odottelee hyllyssä häneltä Blondi.

   Poista
 9. Onnea! Saakoon persoonallinen blogisi vielä monia lisävuosia. :)

  Tällä hetkellä luen:

  - Markus Jokikokko: Haarautuva puu
  - Wayne C. Booth: The Rhetoric of Fiction
  - Jorma Mäntylä: Journalistin etiikka
  - Denis Diderot: Jaakko Fatalisti ja hänen isäntänsä
  - Francois de La Rochefoucauld: Mietelmiä
  - Pekka Vartiainen: Länsimaisen kirjallisuuden historia
  - Riikka Forsström: Kaunis turhuus

  Multireading. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos noora! Onpa sinulla monta kirjaa kesken, mutta hyvältä vaikuttaa! Oletan, että mahdollisesti osallistut molempiin arvontoihin? :)

   Poista
 10. Ja ainiin, oon molemmissa mukana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jos olisin skrollannut alemmas niin olisin huomannut tämän.. :D

   Poista
 11. Onnea 2-vuotiaalle :)


  ***
  En osallistu arvontaan :)

  VastaaPoista
 12. Onneksi olkoon! Blogisi on yksi suosikkejani. Jätän arvonnan tällä kertaa väliin.

  Minulla on luettavana Rosa Liksomin Hytti nro 6.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Margit! Hytti nro 6 kiinnostaa minuakin, siitä on vuosia kun olen lukenut mitään Liksomilta, mutta hän esiintyi hyvin kevään Literary Death Matchissa.

   Poista
 13. Onnea, ihana Linnea ja aina niin ilahduttava ja hyvä Kujerruksia! Osallistun kumpaankin arvontaan ja kunhan ehdin, linkitän blogiini. :)

  Itse luen nyt kolmea kirjaa: Marianne Fredrikssonin Annaa, Hannaa ja Johannaaa, A.S. Byattin Riivausta sekä Timo K. Mukan Maa on syntistä laulua. Riivaus etenee tosi hitaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Mukkaa voisin lukea minäkin, olen nähnyt Kyyhkyn ja unikon lavalla mutten ole lukenut häneltä mitään.

   Poista
 14. Voi onnea, Linnea! Olen kahdella arvalla mukana ja linkitän sinut heti kun reissusta kotiudumme :) Minä lopettelin juuri Jennifer Worthin Hakekaa kätilö! -teoksen ja aloitin Johan Theorinin Yömyrskyn. Loistavia molemmat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika K! Tuo Kätilö-opus tuntuu tulevan minua koko ajan vastaan, pitäisi ehkä lukea.

   Poista
 15. Onnea, muistelinkin että meillä on synttärit samoihin aikoihin! Minä olen ihan koukussa Clipperin teehen joten tavoittelen sitä!

  Minulla on tällä hetkellä kesken Sue Monk Kiddin Mehiläisten salaisuudet (josta olen aika innoissani) ja Kate Mortonin The Secret Keeper, joka jatkuu ja jatkuu. Siis ihan ok kirja, mutta hankala sängyssä luettava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Norkku! Mehiläisten salaisuudet vaikuttaa tosi kiinnostavalta, odottelen että mitä siitä sitten kirjoitat.

   Poista
 16. Onnea kaksivuotiaalle ja menestystä tulevillekin, kujerruksentäyteisille vuosille! Blogisi on yhtenä monista innoittanut minutkin vastikään aloittamaan kirjabloggauksen, joten kiitos myös siitä :)

  Tällä hetkellä yöpöydällä lojuu Tom Erik Arnkilin Kyyroksen kirja, mutta koulukirjojakin on monia kesken. Ehkä niitä ei kuitenkaan lasketa... Osallistuisin teepaketin arvontaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Valpuri, pitääpä mennä kurkkaamaan blogiasi!

   Poista
 17. Onnea paljon kaksivuotiaalle! Ihania kirjahyllyjä :)

  Minulla on tällä hetkellä kesken Jennifer Eganin Aika suuri hämäys. En oikein vielä tiedä mitä mieltä siitä olen, mutta aika näyttää!

  Heitän arpani molempiin palkintoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Toivon pääseväni lukemaan Aika suurta hämäystä tänä vuonna, se vaikuttaa omituiselta mutta kiinnostavalta.

   Poista
 18. Onnea onnea kaksivuotiaalle! :)
  Minulla on luettavana tällä hetkellä Sarah Winmanin Kani nimeltä Jumala. Sen verran paljon kirjasta on blogattu että täytyyhän sitä itsekin kirja katsastaa.
  Teehirmuna ja ennen kaikkea Clipper teehirmuna osallistun kyseisen palkinnon arvontaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Kani nimeltä Jumala kiinnostaa myös minua tosi paljon, se vaikuttaa todella ihanalta kirjalta. Clipperin teet ovat kyllä ihania. :)

   Poista
 19. Onnea blogisynttärien johdosta!

  Luen tällä hetkellä Melissa Marrin Sala Kavalaa sekä Dostojevskin Rikos ja rangaistus. Seuraavaiksi luultavasti olisi lukuvuorossa Umberto Econ Ruusun nimi.

  Osallistun molempiin arvontoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira! Minäkin ajattelin lähteä helmikuussa mukaan lukemaan Econ Ruusun nimeä kimppaluvun puitteissa.

   Poista
 20. Onneksi olkoon Linnea ja Kujerruksia! :) Minulla on loppusuoralla Oksasen Kun kyyhkyset katosivat (aah, ihana kirja!) ja seuraavana vuorossa odottelee Köngäksen Dora dora. Seuraava kuukausi on näillä näkymin pyhitetty novelleille, koska ne sopivasti ovat ysien kanssa käsittelyssä.

  En tällä kertaa osallistu arvontaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Ihanaa, novellikuukausi! Minun pitäisi ryhdistäytyä nyt Oksasen kanssa, olen lukenut vasta Stalinin lehmät, ja Köngäskin kiinnostaa.

   Poista
 21. Suuret onnittelut suurenmoiselle blogille!

  Minä olen juuri nyt lukemassa kahta kirjaa rinnakkain: Alice Hoffmanin historiallista järkälettä sekä ensimmäistä Eeva Joenpeltoani, Missä lintuset laulaa. Pidän molemmista valtavasti, eli tämän kuun parhaan kirjan valinta tulee olemaan tuskaa...

  Ja toki olen mukana arvonnassa. Tavoittelen kahdella arvalla palkintoa numero yksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Elma Ilona! Toivottavasti saat kirjat rankattua sopivaan järjestykseen. :)

   Poista
 22. Onnittelut minultakin :) Luen juuri nyt Tiger's Wifea ja ajattelin avata myös, ihan inspiroinnin vuoksi, Marguerite Durasin Sodan vihkot.

  Ja oh, tuo palkinto numero yksi herättää himoa, jotenka osallistun sen arvontaan. Pahoittelen, etten nyt vähään aikaan (maaliskuun tienoille saakka) blogissani palkeissa mainosta muuta kuin omaa tuotantoa, mutta mainitsen arvonnastasi seuraavassa tekstissä. Osallistun silti yhdellä arvalla vain, koska joskus olen hajamielinen ja unohdan tekstihuumassa maininnat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi-Maaria! Tiger's Wife oli minun viime vuoteni parhaita kirjoja. Ja linkittäminen on vain plussaa, ei pakollista, saat joka tapauksessa kaksi arpaa. :)

   Poista
 23. Blogionnea! :)
  Minä luen tällä hetkellä Mahdottomien rakkauksien taloa (joka on tuskaista luettavaa) sekä jotakin isän suosittelemaa kirjaa, jonka nimeä en muista.
  Osallistun saippuan ja tiskirätin arvontaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija! Isien suosittelemat kirjat toimivat ainakin minulla yleensä hyvin. :)

   Poista
 24. Onnea Linnea, blogisi on ihana <3. Ja niin ovat nuo kirjahyllytkin!

  Minulla on juuri nyt kesken (muiden muassa, kröhöm) Stefan Mosterin Nelikätisen soiton mahdottomuus.

  Olen mukana molemmissa arvonnoissai :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Pitäähän sitä vaihtelua olla, kirjoissa ;) Tuo Moster kiinnostaa, mutta taidan itse lukea ensin Helen Mosterin Hylyn, se on odottanut omassa hyllyssä ihan liian pitkään.

   Poista
 25. Onnea kahdesta vuodesta!

  Minä pääsin juuri aloittamaan Eugen Rugen Vähenevän valon aikaa ja rinnaikkaislukuna saa toimia lukupiirimme seuraava kirja, Kari Hotakaisen Ihmisen osa.

  Osallistun molempiin arvontoihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Riina! Minullakin on hyllyssä odottamassa tuo Hotakainen.

   Poista
 26. Onnea blogille! Musta on aina kiva kurkistella ihmisten kirjahyllykuvia.

  Tänään aloittelin John Irvingin kirjaa Vapauttakaa karhut!, mutta en ole vielä päässyt sen vauhtiin mukaan.

  Teenjuojana ykköspalkinto houkuttelee minua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vauhko, niin minustakin! :) Minun pitäisi päästä mystisestä Irving-kammostani ja ryhdistäytyä lukemaan jokin hänen teoksistaan.

   Poista
 27. Lämpimät onnittelut! Kumpi tahansa palkinto kelpaisi.

  Edellisen kommentoijan tavoin tykkään kirjahyllykuvista ja luen juuri Irvingiä, tosin eri kirjaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pekka! Selvästi minun on nyt ryhdistäydttävä Irvingin lukemisen suhteen.

   Poista
 28. Olet ihana, samoin blogisi -> onnea siis ja paljon vuosia myös blogillesi!

  Osallistun yhdellä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari A! Oletan nyt niin, että laitan yhden arvan per palkinto. :)

   Poista
 29. Onnea Linnea! <3 Kujerruksille... Ja tulevan vuoden lukusuunnitelmasi kuulostavat erinomaisilta, Holopaista ja Murakamia ja Martinia! Olen ilman muuta mukana arvonnassa, molemmat palkintosi ovat erinomaisen houkuttelevia. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Booksy! Ja eikös, tarkoitus olisi lukea vain erinomaisia kirjoja tänä vuonna. ;)

   Poista
 30. Onnea yhdelle suloisimmista kirjblogeista.♥ Kaksi vuotta on jo pitkä aika, tulkoon vuosia paljon lisää. Osallistun yhdellä molempiin kivoihin palkintoihin. Yöpöydällä tällä hetkellä nököttää Jää, jonka sain vihdoin ja viimein aloitettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos peikkoneito! Minä odotan Jäätä vielä (ruotsiksi) kirjastosta, saa nähdä kuinka sen kanssa käy.

   Poista
 31. Osallistun mielelläni molempiin arvontoihin :)

  Ja tällä hetkellä lukemisvuorossa on Anna Karenina, jonka elokuvaversiotakin odottelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia π! Minä ajattelin ottaa Anna Kareninan tämän vuoden kesäklassikokseni. :)

   Poista
 32. Paljon onnea blogisynttäreistä :)

  Oi minä niin haluaisin tuon KeepCupin Gilmoren (kahvi- ja kirja)tyttöjen hengessä ;) Eli pistän molemmat arvat paketille nro 1.

  Tällä hetkellä luen Janssonin Näkymätöntä lasta, Happosen Muumiopasta, Harrisin Karamellikenkiä, Byattin Pientä mustaa kirjaa ja Slungan Jumala ei soita enää tänne -runoteosta. Varsinainen sekamelska siis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Villasukka kirjahyllyssä! KeepCup sopii oivallisesti Gilmoren tyttöjen henkeen! Ihania Muumi-kirjoja sinulla luvussa ja kiitos kun muistutit Harrisista, nythän Karamellikengille tuli juuri jatko-osa.

   Poista
 33. Onnea ihana Linnea ja kujerrukset ja KIITOS että päätit blogisi kaksi vuotta sitten perustaa – muuten emme olisi tainneet ehkä ikinä tavata ja tutustua. Kiitos siis seurasta, kahveista, teatterista, kirjajutuista ja vertaistuesta. <3 Jatketaan samaan malliin! :)

  Osallistun mielelläni molempien palkintojen arvontaan. Onnea vielä kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja se on näemmä tosiaan taas aamu, kun ei ihan loppuun asti ajatus kulje... Mutta tällä hetkellä luen siis P. G. Wodehousen Kiitos, Jeeves -kokoelmaa, 30 päivää filosofiaa -nimistä pikku opusta ja Täällä Pohjantähden allaa (kohta on kolme kuukautta täynnä lukemista, ja jo on sentään puoliväli ylitetty!).

   Mukavaa tiistaita!

   Poista
  2. Kiitos Suketus! Ja kiitos itsellesi, pidetään homma ehdottomasti pyörimässä! :) Jeeves-kirjat olivat muistaakseni oikein hauskoja, brittiläiseen tyyliin toki. Täällä pohjan tähden alla pitäisi sekin ottaa jossain vaiheessa projektiksi.

   Poista
 34. Voi, miten en ole huomannut vielä onnitella! Onnea blogisi johdosta! Ehdottomasti osallistun, onkohan mulla siis kaksi arpaa kun mielestäni olen tykkääjäsi Fb:ssä.

  Molemmat palkinnot houkuttelevat. :) Luvun alla on Terveisiä Kutturasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla! Arpoja on kaksi, oli sitten lukijana täällä tai facebookissa. :)

   Poista
 35. Todella paljon onnea Linnea! Blogisi on pirteä & hyvää mieltä ja iloa tuottava ja kirjajuttusi ovat mainioita.

  Kirjahyllynne ovat upeita ja kodikkaita.

  Osallistun arvontaan ja havittelen tuota ykköspalkintoa.

  Luen tällä hetkellä Sirpa Kähkösen Neidonkenkää ja olen edelleen sitä mieltä, että Kähkönen on erittäin hyvä kirjailija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna Elina! Minä olen nyt hivuttamassa Kähköstä tämän vuoden lukulistalle, hänen teoksiaan kun on kehuttu nyt niin paljon.

   Poista
 36. Hei Linnea ja onnittelut kaksivuotiaalle :)

  Loysin sivustosi kirjabloggareiden joulukalenterin aikoihin ja jain koukkuun tyylisi ja tietysti koukuttaviin kirjavalintoihisi. 12.12. alkaen (eiko se tama ollut sun luukkusi?, saattaa muisti pettaa...) olen siis innolla seurannut postauksiasi ja kuulumisiasi. Jatkoa odotellessa! Ai niin, kommentoin nyt "hieman sinuun tutustuttuani" ensimmaista kertaa ja kokeilen samalla arpaonneani molempien palkintojen suhteen.

  Luen parhaillani Claudie Gallayn Tyrskyjä. Olen asunut pian yli 10 vuotta ranskankielisissa maissa ja kuvittelin olevani hyvin perilla ranskankielisesta kirjakentasta, mutta tamankin kirjan bongasin jokun blogikaimasi blogista :) Alkuperainen nimi ("Les déferlantes") on ihanan runnollinen, varikas ja monimuotoinen sana ranskaksi. Loysin déferler -verbille (josta déferlant juontuu) mm. seuraavat englanninkieliset kaannokset "break, unfold, undulate". Juuri tuollainen pehmea, toisinaan rikkova ja raju, tunne kirjassa mielestani tuleekin (tosin olen vasta alussa).

  PS. odotan innolla seuraavaa Suomen lomaa, niin etta paasen Kaffeecentraleen tsufeelle! So much more than a book blog.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista Sinisukka ja tervetuloa! :) Tyrskyt on odotellut minulla lukuvuoroa jo pitkään. Ranskankielisissä maissa asuminen kuulostaa ihanalta, vaikka enhän minä vielä (huom. vielä) puhu ranskaa. Ah. Kaffecentralenia suosittelen erittäin lämpimästi!

   Poista
 37. Onnittelut blogisynttäreiden johdosta! :)

  Osallistun arvontaan kahdella. Tällä hetkellä luen Philip Pullmanin Kultaista kompassia muuten vaan ja Leila Karjalaisen Tilastotieteen perusteita pääsykoetta varten. Seuraavaksi luettavaa kirjaa saa vaan arvailla, liikaa vaihtoehtoja.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia tohvelia! Kultainen kompassi tasapainottaa toivottavasti tilastotieteiden lukemista, onnea pääsykokeisiin!

   Poista
 38. Matti Myöhäisenä mukaan ;) Kävin jo aikaisemmin kännykällä, mutta en saanut kommentoitui ja sitten taas unohtuikin toviksi.

  Mutta siis onnea ihanaiselle blogille ja mukana kahdella ;)

  Nyt on luettavana Joanne Harrisin uusin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinhän tässä ehtii, Susa! Jännä, tuo kännykällä kommentoiminen on selvästi nyt joku bugi, pitää tutkia. Hipelöin tänään Harrisin uusinta kirjaston bestseller-hyllyssä, mutta päätin kuitenkin vain varata.. :)

   Poista
 39. Täällä vielä yksi myöhäistäkin myöhäisempi onnittelija! Siispä hurjasti onnea ihanalle blogillesi, ja erityisesti sinulle, suloinen Linnea! <3 Osallistuisin mielelläni kumpaisenkin palkinnon arvontaan (siitäkin huolimatta että teehylly pursuaa jo ennestään Clipperin mainioita teelaatuja!).

  Minulla on tällä hetkellä kesken kolme kirjaa ja yksi äänikirja: Alan Hollinghurstin Vieraan lapsi, Jennifer Eganin Aika suuri hämäys, ja Kuuban jälkimainingeissa maagisrealistinen pienoisromaani, Himilce Novasin Mangot, banaanit ja kookospähkinät. Äänikirjana kuuntelen Eeva Kilven Välirauha, ikävöinnin aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tässä vielä yli vuorokausi hyvää aikaa, kiitos Sara. <3

   Tuo Eganin kirja minua kovasti kiinnostaa ja maagisrealismi saa korvat hörölle joten odottelen arviotasi tuosta Mangot, banaanit ja kookospähkinät!

   Poista
 40. Onnea, Linnea ja blogi! Ihanaa, että tätä on kestänyt jo kaksi vuotta. Luvassa lisävuosia <3!

  En osallistu nyt arvontaan, vaikka palkinnot on mainiot :-). Mainostaakaan en enää ehdi :(, joten paljon onnea nyt vaan :)!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...