tiistai 1. toukokuuta 2012

Vappuilua ja kummallisia hakusanoja


Riemukasta vapunpäivää kaikille! Eilen kävin viettämässä viimeistä opiskelijavappuani katsellen Mantan lakitusta (haalareissa tietysti, se on kemisteille kunnia-asia) sekä kotiutin miehen Puolan reissultaan. Simat ja munkit jäivät tänä vuonna tekemättä, mutta väkertelin sen sijaan hyvän ystävän pettämättömällä reseptillä perunasalaattia ja nykersin Gordon Ramsayn malliin täytettujä viikunoita. Palanpainikkeena oli tietysti skumppaa.

Ja voi hyvänen aika, rekisteröityneiden lukijoiden määrä on kohonnut huimaan numeroon 100! Olen teistä kaikista lukijoista, rekisteröitynyt tai et, äärimmäisen iloinen. Tapahtuman johdosta pitänee ehkä järjestellä hieman myöhemmin jonkinlaista arvontaa..

Vappufiiliksen mukaisesti ajattelin tänään jakaa teidän kanssanne muutamia jännittäviä hakusanoja, joilla blogiini on tultu. Suurin osa hauista tänne on tullut teatterikappaleiden perusteella; esimerkiki Suomenlinnan Ronja, ryövärintyttärestä kynäilemääni tekstiä tultiin katsomaan todella monta kertaa. Myös Ihmisen fysiologian kirja on houkuttanut muutamia osumia. Ilahduttavaa on ollut, kun blogia on haettu ihan nimellään "kujerruksia". Mutta niitä outoja tahi oudompia sitten..

ihastunut lukea rivien välistä
Tähän hakuun tuskin löytyi täältä vastausta. Tai siis itse ainakin olen todistetusti todella huono lukemaan rivien välistä joten pahoitteluni ja toivottavasti seuraava linkki vei paremmalle sivulle.

keittää kahvia englanniksi
Make coffee. Eikös se niin mene? Suosittelen nettisanakirjoja seuraavalle kerralle. Esimerkiksi kaannos.com ja sanakirja.org on ihan hyviä.

Lammin biologisen aseman asuntola
Niin. Näyttää vähän vankilalta ja netti toimi (ainakin minulla) satunnaisesti mutta kyllä siellä kesti sen kaksi viikkoa asua. Mutta en ehkä silti menisi sinne kirjoittelemaan gradua tai mitään. Luonto on kiva, asuntola ei.

pariisi nyt
Kyllä. Pariisin nyt vain. Ihan milloin vain. Kyllä.

kitara akordit lauluun kun saapuu syys
Tämäpä mielenkiintoinen hakulause. Ei aavistustakaan miten tällä tänne on päädytty eikä 
minulta  kitara-akordeja löydy mutta meiltä kotoa löytyy kyllä monta kitaraa.

herranjestas sehän on rouva
Niin. No. En vielä ole.

jalat suossa kumisaapas
En suosittele jättämään kumppareita suohon. Mutta hyvillä kumppareilla pärjää suossa 
kuin suossa, vastaa nimimerkki Hai-saappaat jalassa suolta perhosen pyydystänyt

naisia kumisaappaissa (ja erilaisia variaatioita tästä)
Mikä ihme niissä kumisaappaissa nyt niin vetoaa? (okei, itsekin himoitsen Nokian valkoisia Kontioita)

salamaponi
Tästä olen erittäin iloinen, tosin toivon että hakija on sitten loppujen lopuksi päätynyt oikealle Ukkosmaineen sivulle eikä eksynyt minun blogiini. Salamaponi-paita on mahtava vaatekappale ja Ukkosmaine yhtye, joka saa aina hymyn huulille. Kuunnelkaa.



Ukkosmaine Semifinalissa 28.4.2012

missä eero ritala asuu
Enpä tiedä. Enkä kertoisi jos tietäisin. ;)

oletko ollut bändärinä
Parhaillaan. Mutta olen eksklusiivinen bändäri, toim. huom.

pillua raumalta
Nyt on kyllä haettu pikkuisen väärästä paikasta.

maailman harvinaisin lintu
Minä?

mantelijäätelö elävä
Anteeksi mikä?

hylkeen käsittely
Vilkuta iloisesti laivan kannelta tai rannalta, on minun neuvoni.

Että näillä mennään. Uusia odotellessa ja kevättä fiilistellessä!

12 kommenttia:

  1. :) Olipas hauskoja! Tuo "mantelijäätelö elävä" jäi eniten mietityttämään. Ehkä joku elävän ravinnon syöjä? Pakastuksesta tuskin mikään elävänä enää selviää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Linnea, voipi olla, enpä tullut ajatelleeksi! Tai sitten jonkun mantelijäätelö on lähtenyt pakkasesta kävelemään.. Näin äkkiseltään ei tule muita pakkasta sietäviä eliöitä mieleen kuin karhukaiset ja niitä tuskin mantelijäätelöstä löytyy. :D

      Poista
  2. Kirjablogeista voi todella monenlaista löytää :))

    VastaaPoista
  3. Ihana! Hylkeen käsittely, hih... :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Booksy, minä todella toivon, että hakija on ollut rauhaisissa ajatuksissa suhteessa hylkeisiin. Koska hylkeet ovat i-ha-nia!

      Poista
  4. Haha, ihan huippuja! Etenkin tuo varsin suorasanainen seuranhaku länsirannikolta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suketus, melkein harmittaa että ei ollut nyt tarjota seuranhakijalle mitään vinkkiä mutta en tietääkseni tunne yhtäkään kevytmielistä raumalaista. Oi voi. :D

      Poista
  5. Voi noita naisia kumisaappaissa! Aika hauska - ja kummallinen haku. :) Pariisiin voisin minäkin lähteä milloin vain ja hylkeille vilkuttelisin samoin iloisesti ja toivottaisin rauhallista, onnellista eloa Saimaalla tai Itämeren aalloissa.

    Tuo "seuranhaku länsirannikolta" viitannee sinun blogissasi R-sukunimiseen kirjailijaan, joka tuotannossa sitä haussa vongattua asiaakin mainitaan aika ahkeraan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katja, aivan! Enpä tuota kytköstä tajunnut mutta nythän se on aivan selvää kun niin sanoit. :)

      Meidän oppilaat nauroivat toissa viikolla meille auskuille harjoittelussa kun kuulemma "kaikilla auskuilla oli aina sadepäivinä saappaat". Minun mielestäni se oli ihan fiksua mutta ilmeisesti saappaat eivät ole nyt muodissa tai jotain. :) Iloiset hyljevilkutukset sinulle Katja tähän viikkoon!

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kah olen niin kovin monipuolinen, oi Villasukka kirjahyllyssä. Täältä löytyvät niin saappaat, hylkeet kuin näyttelijöiden osoitetiedotkin!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...