perjantai 9. maaliskuuta 2012

Kupista: CiaoCaffe


Ei, en tälläkään kertaa juonut kahvia. Mutta olen kyllä juonut sitä siellä aikaisemmin joten hyväksyttäneen? Tällä kertaa syynin alla siis CiaoCaffe, meidän satunnainen viikonloppuheikkoutemme, tuo jäätelön ja espresson pieni keidas.

CC on nimittäin tällä hetkellä yksi niistä harvoista ketjukahviloista, joihin menen varsin mielelläni ja täytyy myöntää että kyllä se pääsyy tähän on se jäätelö. Italialaista jäätelöä löytyy jos jonkinlaista sorttia ja se on aina useamman hetken pohdinta edessä kun päättää että mitä sitä tällä kertaa. Kuvassa olevassa purnukassa on, jos oikein muistan, limejogurttijäätelöä ja jotain tuplatoffeeta, jolla oli hieno italiankielinen nimi.

Kahden maun purkin hinnaksi taitaa tulla 3,50 mutta CityShoppari-kortilla saa kaksi makua yhden hinnalla jatkuvana tarjouksena, tykkään. Viime vuonna sitä tarjousta tuli käytettyä ainakin, mitä, kahdeksan kertaa?

Jos menemme CC:hen viikonloppuaamiaiselle, otamme yleensä jäätelön lisäksi talon espressopannun ja toisinaan myös jotkut suolaiset leivät, jotka eivät muistaakseni ole lainkaan hassumpia. Jäätelöksi meille yleensä riittää puoliksi tuollainen tuplasetti, kotioloissa söisi varmaan enemmän.

Jäätelöä saa ostaa myös mukaan eri kokoisissa pakkauksissa, tätä ei olla vielä tosin itse kokeiltu.

Ja on ollut muistaakseni aina oikein mukava palvelukin täällä. Ompussahan siirryttiin jokin aika sitten tuohon isompaan tilaan keskelle toritasoa, aikaisemmin kahvila oli vähän piilossa sivusisäänkäynnin kupeessa ja pöytätilaa oli vähemmän. Nykyinen paikka on avoimempi ja valoisampi, mieleen tulee eurooppalaisuus ja lentokentät, hyvällä tavalla.

Tuomas otti tämän kuvan.

Niin ja ketjun kahviloitahan löytyy sitten myös Lempäälästä, Turusta ja Porvoosta Espoon ja Helsingin lisäksi.

11 kommenttia:

 1. No huh mikä jätskiannos! Kuola alkoi valua välittömästi. Kävin tammikuussa siinä Senaatintorin vastaavassa ja join jonkun superherkullisen kahvijutskan. Ensi kerralla otan jätskiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ottaa kahvia JA jätskiä, silloin saa mielestäni eniten irti tästä kahvilasta :)

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta! Ja Senaatintorillakinko on ketjun kahvila? Minäkään en niin kauheasti rakasta ketjukahviloita, mutta nyt innostuin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisleffin talon yläkerrasta tosiaan löytyy! Sinne vaan Katja! ;)

   Poista
  2. Sinne vaan, Kiseleffiin! En olekaan siinä kahvilassa vielä käynytkään, pitäis! :)

   Poista
 3. Nam! Työkaverini on aivan rakastunut ketjun jätskeihin ja toi kerran meille työpaikallekin jotain ihanaa herkkua. Sääli ettei ketjulla ole meitä lähellä toimipistettä. (Mutta vaakani varmaan kiittää onneaan tästä!) ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekään ei onneksi tuolla NIIN usein käydä että se vaikuttaisi kauheasti tuohon vyötäröön (joka ilmoittelee jo siitä että viikon sairastus = ei kauheesti liikuntaa ;). Ihania kyllä ovat nämä.

   Poista
 4. Tää paikka on aina se ainut pakollinen kun Ideaparkiin eksyy, rakastan rakastan <3 Veriappelsiini ja sitten joku kermainen herkku kaveriksi, niin täydellistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veriappelsiini on kyllä nannaa ja kaveriksi tosiaan joku kermasellainen. :)

   Poista
 5. No nam!! Minulla on yhä nuo italialaiset jäätelöt maistamatta. Saisikohan niitä täällä JKL:ssä edes mistään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jyväskylän tuntemukseni on huono, mutta pakastealtaista saanee Pappagallon jäätelöä? Ja joistain ravintoloista ja kahviloista saa kans. Kannattaa Susa maistaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...