lauantai 4. helmikuuta 2012

Arvonnan onnekkaat ja synttärihulinoita

Lumista lauantaita teille kaikille ihanille! Uhosin eilen, että arvonta olisi suoritettu jo illalla mutta koska juhliminen otti niin voimille, veti syntymäpäiviään eilen viettänyt onnettaremme lippuset vasta aamulla.

Tässä vaiheessa vielä suuri kiitos teille kaikille, jotka arvontaan osallistuitte ja kommentoitte blogin yksivuotista taivalta! Minulla oli useampaan kertaan ihan oikeasti tippa linssissä, sillä tähän kirjablogistanian pariin päätyminen on ollut parhaita juttuja ikinä. Kiitos teistä kaikista!

En kuitenkaan paljasta voittajia vielä vaan ensin vähän tunnelmia eilisen syntymäpäiväjuhlinnasta. Kävimme siis syömässä sushia Tokyo 55:ssa, juomassa sifonikahvia Fratello Torrefazionessa ja katsomassa hienon näytelmän Godota odottaessa Kansallisteatterissa (kirjoitan tästä lisää myöhemmin). Kotona syötiin mudcakea ja juotiin kuohujuomaa.

Valmis kakku. Arvannette, mitkä ovat päivänsankarin lempikarkkeja?

Juhlijan seuralainenkin sai sifonikahvia.

Synttärisankari nauttii.

Myöhäinen kakunleikkuu vihdoin suoritettu!

Ja sitten siihen arvontaan. Levyn ja kirjan voittajat arvottiin erillisistä kulhoista ja yllätyslaatikon arvontaa varten kaikki jäljelle jääneet lipukkeet siirrettiin silinteriin. Mies laittoi ihan arvontaa varten lahjaksi saamansa I am Mr Darcy - paidan päälleen mutta kuvaaja oli nyt laiska, pahoittelen.

Ensin arvottiin Tuomas Peurakoski Ensemblen esikoispitkäsoitto ja se menee bloggaajalle, joka toivoisi että kaikki nauttisivat jokaisesta päivästä eli


Seuraavaksi lähdettiin löytämään Jonathan Carrollin Valkoisten omenoiden voittajaa ja se lähtee nyt bloggaajalle, joka toivoisi että jokainen tänään nukkumaan käydessään voisi ajatella, että olipa hyvä päivä! eli


Viimeiseksi etsittiin vielä voittaja yllätyslaatikolle (jonka sisällön haaliminen on vielä ihan ihan vähän kesken mutta varmistunee tänään) ja se lähtee nyt bloggajalle, joka haluaisi joskus löytää peppipitkätossumaisen talon eli


Lämpimät onnittelut kaikille voittajille!

Laitattehan yhteystietonne osoitteeseen pigeonnaire@gmail.com niin saadaan paketit oikeisiin osoitteisiin.

Tähän väliin on muuten sanottava, että kaikki jotka levyä vielä jäivät kaipaamaan: sitä saa tosiaan ihan hankkia Levykauppa X:stä tai Keltaisesta jäänsärkijästä, biisejä saa hankittua vaikka yksittäisinä mp3-versioina EqualDreamsilta tai vaikka ihan laittamalla sähköpostia minulle tuohon ylläolevaan osoitteeseen. Ja tämä vinkki siis naiselta, jonka mielestä levy on upea mutta levylaatikot eivät se viehättävin sisustuselementti. ;)

Meillä viikonloppu jatkuu synttärijuhlinnan merkeissä, tänään painelemme kylään miehen perheen luokse ja myöhemmin istumaan iltaa ystävien kanssa. Sitä ennen pitäisi vielä hakea iiiso kirjapaketti postista.

Huomenna vietetäänkin sitten vaalivalvojaisia ja toivutaan kahden päivän juhlinnasta. Mitä te aiotte tehdä viikonloppuna?

20 kommenttia:

  1. Onnea voittajille! :)
    Suuri kirjapaketti kuulostaa mahtavalta, mutta noin muutenkin vaikuttaisi siltä, että teillä on aika täydellinen viikonloppu :)

    Meillä poltetaan takkaa ja yritetään kestää toisiamme sisätiloissa. Paukkupakkaset ja pakkasallerginen lapsi eivät ole hyvä yhdistelmä. Mutta myös syödään herkkuja ja luetaan sekä juhlistetaan miehen kanssa 11 vuoden yhteiseloa katsomalla How I Met Your Motheria sitten kun lapset nukahtaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä viikonloppu vaikuttaa kyllä todella hyvältä :)

      Minä kaipaan takka-aikoja.. Ensi kesänä pitäisi päästä tosiaan kakluunilliseen taloon mutta kun mikään ei ole vielä 100% varmaa niin se on vielä toive ihana.

      Onnea teille 11 yhteisestä vuodesta, ihanaa! HIMYM ei ole kyllä lainkaan hassumpi tapa juhlia!

      Poista
  2. Jään odottamaan kirjoitustasi Beckettin Godotista. Kiinnostaa kovasti.

    Viikonloppuohjelmassa on valitettavasti työntekoa kotona ja kotitöitä (sulatan juuri pakastinta, pakkanen kannattaa käyttää hyväksi).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla Margit! Yritän rustailla huomenna jotain kokoon. :)

      Hyvä kun muistutit tuosta pakastimesta, pitäisi nimittäin tehdä sama operaatio täälläkin. Josko ensi viikonloppuna ehtisi.

      Poista
  3. Onnea, onnea voittajille!

    Ihania kahvikuvia jälleen ja takuuvarmasti hyvää kahvia ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Valkoinen kirahvi! Oli muuten todella hyvää kahvia. Se suositeltiin juotavaksi mustana ja vaikka yleensä olenkin maidolla - ihminen niin kyllä kannatti olla lotraamatta. Nam.

      Poista
  4. Onnea vielä kerran!

    Minä aion (ihan kohta!!!) uskaltautua ulos pakkaseen kameran kanssa. Illalla tehdään kiinalaista ruokaa ja huomenna sitten jännäillään pressanvaaleja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Norkku!

      Oletpa sinä reipas! Meilläpäin ei kai ole nyt ainakaan ihan yhtä kylmä kuin eilen (pikaisen kauppareissun perusteella), toivottavasti et siis palellu. Kiinalainen kuulostaa hyvältä!

      Poista
  5. Kirjapaketti kuulostaa hyvältä:)

    Illalla aion mennä istumaan iltaa tyttökaverin luokse, huomenna luen mahdollisimman paljon Oatesin Blondi-kirjaa. Huomenna olisi myös tarkoitusta käydä pakkaskävelyllä, katsoa Dunstin Melancholia-leffa, kutoa sukkaa presidentin vaaleja katsellessa ja ehkä hakea jotain hyvää ruokaa sohvalla peiton alla nautittavaksi.

    Hauskaa viikonloppua sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja hyvä kirjapaketti tulikin :)

      Oh, kuulostaapa sinun viikonloppusi ihanalta! Tuo Melancholia kiinnostaisi minuakin. Itse ajattelin myös aloittaa uuden neulontaprojektin huomenna koska minun pitäisi tänään saada ihanaa alpakkalankaa <3

      Poista
  6. Voi, kun taas kerran jäin nuolemaan näppejäni. Levy olisi tosiaan kiinnostanut :) Mutta joka tapauksessa onnea voittajille.

    Me olemme tänään viettäneet Moskovan Suomalaisen Koulun ulkoliikuntapäivää kirpeässä pakkasessa, onneksi päästiin sisälle syömään.

    Loppupäivän aion viettää osittain samoin kuin Sonja eli lukea Oatesin Blondia. Lisäksi voisi katsoa Woody Allenin "Midnight in Paris"-leffan, syödä hyvin ja nauttia muutaman lasillisen viiniä.

    Huomenna aion raahata mieheni Ikeaan vastalauseista välittämättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaana, sitten vaan levyä hankkimaan ;)

      Oi, toivottavasti pidit Midnight in Parisista, minusta se oli ihana.

      Ja toivon mukaan mies lähti Ikeaan nätisti. Viikonloppusi kuulostaa mukavalta!

      Poista
  7. Oikein kadehdin lukiessani muiden viikonlopun suunnitelmia. Itse olen töissä sekä lauantain että sunnuntain :( No, itsepähän olen työni valinnut. Ja kun on kuuden aikaan herännyt, niin eipä sitä illalla paljoa jaksa. Tänään vierailen ystäväni luona kuitenkin vielä ja huomenna rentoudun kirjan ja vaalivalvojaisten parissa. Jospa saisi loppuun Vaimoni eroottinen potentiaali -kirjan! Ja maanantaina koittaa sitten se kolmivuorotyöntekijän vapaapäivä :)
    Hyvää viikonloppua sinulle, Linnea! Ja onnea voittajille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuulia, toivotan sinulle siis ihanaa maanantaita joka on toivottavasti äärimmäisen rentouttava ja mukava!

      Ja toivottavasti tämä vaalivalvojaisten päiväkin on sinulle mukava ja saamme Suomeen hyvän presidentin. Ja kiitos!

      Poista
  8. HERREANJESTAS, täällä on tämmöisiä uutisia, että melkein sylkäisin saunan jälkeisen ihanan vadelmalimpparini läppärin näytölle, eikä kukaan ole mulle hihkaissut missään mitään!

    Voi että, viisi minuuttia sitten tässä eräiden asioiden myötä puhisin, että VOI ETTÄ KUN ON TAAS OLLUT TÄLLAINEN PÄIVÄ, MUR..mutta nyt taidan oikeasti saada sanoa, että olipa sittenkin hyvä päivä!!

    Ihanaa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Susa et uskokaan miten leveän hymyn kommenttisi sai aikaan kun luin kommenttisi joskus puolenyön aikoihin <3

      Ihanaa että päivästä tuli sittenkin hyvä, laittelen pakettia viikolla tulemaan! :)

      Poista
  9. Onnea voittajille! Oijoi sentään: Nallekarkkeja! Ne maksoivat joskus muinoin pennin kappale...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nallekarkit ovat kyllä suurta herkkua. Miehen pitää aina saada kaikki ne läpinäkyvät, minä suosin punaisia ja vihreitä mutta kaikki kyllä menee. :)

      Poista
  10. Voi että, ihanaa! Kiitos:) Ja tämä ilta menee herkkujen, punaviinin ja vaalivalvojaisten seurassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että on ihanaa :) Välitän kiitokset onnettarelle!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...