lauantai 21. tammikuuta 2012

Kirjablogistin asu ja lukunurkka

Kirjablogistien keskuudessa oli tässä hetki sitten keskustelua kirjablogistien virka-asuista ja siitä, pitäisikö kirjablogeissakin esitellä päivän asuja. Uudesta kamerasta innostuneena päätin lähteä tähän hommaan mukaan ja kuvata oman yleisimmän lukuasuni, tietysti muotiblogihengessä (ja ei, en yritä tässä mitenkään pilkata muotiblogeja).

Kotona onneksi voi ottaa rennosti eikä mieskään katso pahalla kun hiihtää luku- eli oloasussa ympäriinsä. Yleensä asusetti on seuraavanlainen:


Paidan tyyppi tietysti vaihtelee mutta yleensä suosin kotona hihattomia ja ei-puristavia paitoja. Tämä on näköjään Espritin. Sain äidiltä, oli kuulemma ostanut vahingossa väärän koon. Ei haittaa.


Jalassa pidän mieluiten sortseja, yleensä noita alla olevia Rocky - elokuvista tuttuja Italian Stallion - sortseja. Ovat ihan älyttömän mukavat jalassa. Hard Rock - sortsit on hankitty Nykin Hard Rock Cafésta mutta ovat enemmänkin tällaista kesäkäyttömallia. Jostain löytyy vielä kukalliset sortsit mutta ne on nyt jossain kaapin perällä, en jaksanut kaivaa. Kesämallia nekin. Kuvassa bonuksena kuvaajan varjo ja varvas.

Asusettiin kuuluu yleensä myös sukat tai villasukat, jotka kuuluu potkia jossain vaiheessa pois jalasta ja kaivaa seuraavana päivänä sohvan alta.

Koska kokonaisuuskuvaa ei tänään tipu (hovikuvaajani on treeneissä ja ulottuvuuteni eivät riitä itseni kuvaamiseen) päätin bonuksena vielä osallistua Jennin viime toukokuussa lanseeraamaan lukunurkkahaasteeseen. Luen kotona mieluiten sohvalla ja toisinaan ennen nukkumaanmenoa sängyssä. Onneksi meillä on sen verran iso sohva että mahdumme siihen molemmat, mies pelaamaan ja minä lukemaan.

Valo ei kyllä taaskaan tehnyt taululle oikeutta. Huokaus.

Tänään on myös käyty katsomassa leffateatterissa upea Leijonakuningas 3D. Leijonakuningas kuuluu ehdottomasti Disney-suosikkeihini ellei ole jopa se numero 1. Ja olihan se hienoa nähdä isolla kangaalla ja kauniisti tuunattuna. Ai ai. Tykkään.

Mutta nyt sohvalla odottelee Murakami ja vieressä on viinilasi joten leppoisaa lauantai-iltaa kaikille.

Kirjablogistin virka-asusta bloggasi juuri myös Amma.

20 kommenttia:

  1. Ihana postaus, oikea lauantai-illan piristys! :D Leppoisaa iltaa sinullekin!

    VastaaPoista
  2. Voi että nämä kirjabloggaajien päivänasu-jutut ovat oikeasti hauskoja ja inspiroivia!! :)

    VastaaPoista
  3. Hmm... Voisinpa lähteä tähän päivän asu -juttuun mukaan. Tänään tosin kameran patteri latailee joten upea lukuasuni jäänee ikuistamatta. (Noh, sama asu se luultavasti huomennakin...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, minulla on kotona aina samat shortsit ja paitakin yleensä yksi kolmesta vaihtoehdosta. Onneksi ei tuo mies kauheesti muodista piittaa niin ei tule sanomista :)

      Poista
  4. Haa, meilläkin mies pelaa ja minä luen - ja sohvalla on lääniä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän sitä, Liina, pitää tilaa olla. Itse yleensä tosin tungen jalat miehen puolelle sohvaa mutta onneksi käytöstä suvaitaan. :)

      Poista
  5. Mahtava asu! Meillä ei noissa tamineissa tarkene, mutta Rocky- ja HRC-sortseissa on tyyliä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Luru! En tiedä miten näissä pärjää sitten tulevassa kodissa talviaikaan mutta sitten pitää vaan hankkia pidemmät sukat. :)

      Poista
  6. Hauska! Etenkin tuo Rocky-shortsit ovbat ihan mahtavat. Minulla on sama villasukkameininki. Mutta sohvia meillä on kaksi: minulle lukemista, miehelle pelaamista varten.

    :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, ehkä meilläkin joskus on kaksi sohvaa tai isompi yksi. Minun sohvapuoliskoni on yleensä nimittäin täynnä lankarullia ja sukkapuikkoja ja ylimääräisiä sukkapareja. :) Ja kiitos!

      Poista
  7. Mulle tuli kylmä sun puolesta :D

    Olen itse ihan älytön vilukissa, joten jos en ole peiton alla, lukuasun täytyy olla lämmin. Näin talvisin suosin villasukkia (mitä pidemmät, sen parempi) ja sellaisia ikivanhoja, kulahtaneita fleecehousuja. Paidaksi käy mikä tahansa, kunhan on enimmäkseen puhdas. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maija, meillä on tässä kämpässä oikeesti tosi lämmin. Itsekin yleensä palelen herkästi mutta kaipa täällä kerrostalokämpässä vaan on hyvä lämmitys. Jos sortsit ei riitä, pöllin yleensä jotkut miehen olohousut. :)

      Poista
  8. Villasukat on kyllä tärkein lukuasuste meikäläiselle, niiden kanssa pääsee tunnelmaan hyvin. Virkeä postaus, piristi mieltä. Minä en kehtaa pieruverkkareitani julkisesti esitellä, mutta tämä sinun univormusi on kyllä aika päheä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suketus! Olin aivan onnessani äsken kun löysin villasukat jotka olivat olleet muutosta lähtien kateissa. Nyt taas kelpaa. :)

      Poista
  9. Aivan mahtava postaus! Voisin harkita itsekin tälläisen "virka-asun" esittelemistä :) Mitä mukavemmat, sen paremmat!

    VastaaPoista
  10. Loistava postaus, minua tosin alkoi palelemaan kun katsoin sinun asua ;D Olen sellainen vilukissa, että vaikka on leivinuunia lämmitetty niin minulla on oltava pitkähihaiset ja -lahkeiset vaatteet yllä ;) Ihan parasta on käpertyä sohvan nurkkaan viltin alle lukemaan...

    VastaaPoista
  11. Hih, eksyin blogiisi parin mutkan kautta. Hauska vaatepostaus! Minäkään en noin kevyissä tamineissa talvella pärjäisi, mutta kuumana kesäpäivänä olisivat varmasti oikein mainiot. Mä hiihtelen talvella kotona yleensä kulahtanut ylisuuri t-paita/vanha bändipaita ja löysät collegehousut päällä (+ tietty villasukat!), joten niistä en varmaan mitään kummoista postausta viitsi tehdä. :D

    Leijonakuningas kuuluu ehdottomasti myös omiin Disney-suosikkeihini ja voisi kyllä käydä tuon 3D-version. :)

    VastaaPoista
  12. Jenni, tässä harrastuksessa jos missä mukavuus on avainasemassa. :) Kiitos!

    Villasukka kirjahyllyssä, älä turhaan palele. Meillä on siis oikeasti tosi lämmin. Minä turhaudun vilttien kanssa, yleensä päädyn istumaan niiden päälle. En vaan osaa. :)

    Jossu, tervetuloa! Ja kiitos. Tämä kotiasu tosiaan herättää välillä kummastuneita katseita kun vien roskia ulos.. :) Ja hyvä hyvä, Leijonakuningasta vaan katsomaan!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...