lauantai 1. joulukuuta 2012

Blogistanian Kuopus 2012 -ehdokkaani


Tänä vuonna Blogistanian kirjakilpailuihin on ilmestynyt uusi tulokas, Blogistanian Kuopus. Kilpailua emännöi Saran kirjojen Sara. Kyseisen linkin takaa löytyvät kilpailun viralliset säännöt. Lyhyesti ideana on, että bloggaaja saa esittää maksimissaan kolme kirjaa ehdolle Blogistanian Kuopus -kilpailuun. Kilpailuun voi ehdottaa kirjoja, jotka ovat vuonna 2012 Suomessa julkaistua suomen-, ruotsin- ja saamenkielistä sekä näille kielille käännettyä lasten- ja nuortenkirjallisuutta. Kirjat laitetaan järjestykseen niin, että bloggaajan parhaimmaksi ajattelema kirja saa 3 pistettä, toinen 2 pistettä ja kolmas 1 pisteen.

Oma listani näyttää seuraavalta:

1. J.S.Meresmaa : Mifongin perintö
Mifongin perintö pääsi ensimmäiselle sijalle ihan siitä syystä, että se on mainio fantasiaromaani ja toiseksi siksi, että olisin ihastunut kirjaan teininä vielä enemmän. Meresmaan kieli on rikasta, toimintaa riittää ja kiinnostus toista osaa kohtaan on suunnaton.

2. Magdalena Hai : Kerjäläisprinsessa
Kerjäläisprinsessa tutustutti minut steampunkiin ja muutamaan sen verran mainioon hahmoon, että tästäkin sarjasta odotan innolla lisäosia. Hailla on värikäs sanavarasto ja taito kuvittaa maailmasta eläväinen. Lisäplussaa vaihtoehtohistorian taustojen selvittämisestä.

3. Netta Walldén : Ruben ja Harman kartano
Tämä Ruben-sarjan toinen osa ei ollut aivan edeltäjänsä veroinen, mutta edustaa mielestäni silti laadukasta lastenkirjallisuutta. Saarnilaaksossa asustelu on sopivan jännittävää, mutta silti lastenkirjamaisen hauskaa ja sympaattista. Lisää tällaista, kiitos.

Aänestyksen tulokset julkaistaan 3.12. Saran kirjoissa, pysykää kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...