keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Hetkiä LontoossaMinulle Lontoo oli: doubledeckereitä, metroasemia (Oyster Card oli mahtava sijoitus), talvista auringonpaistetta, järjettömiä määriä perunamuussia, ihania cupcakeja, The Lion King, ihana ketjuruokala Pret A Manger (tällaista Suomeenkin kiitos), omituisia pattereita, tukkoinen Oxford Street, vaellus Baker Streetillä, Thamesin rantatiet, kummallinen suihku (sitä oikeasti tuli ikävä, siis toimivaa suihkua), kohteliaita ihmisiä, mukavia kohtaamisia, Gordon Ramsayn ravintola York & Albany ja ne monet lounaat ja aamiaiset ja välipalat.

Ostimme reissusta vain kaksi kirjaa: David Nichollsin One Day (vihdoin ja viimein) tarttui mukaan pikavisiitillä Notting Hillissä ja Michael Cainen omaelämäkerta löytyi Thamesin rannan kirjakirpputorilta.

En voi tosin sanoa vielä rakastuneeni Lontooseen (koska Pariisi on minulle Pariisi), mutta pidin kaupungista todella paljon ja haluan ehdottomasti mennä sinne vielä uudestaan, ehkä pitemmäksi aikaa. Ja nähdä lisää musikaaleja, kiitos.

6 kommenttia:

 1. Olen ahminut näitä sun Lontoo-postauksiasi, meillä on reissu tulossa ensi kuussa ja näiden myötä kuume vain kasvaa...

  VastaaPoista
 2. Sinulle Pariisi on aina Pariisi, minulle taas Lontoo on aina Lontoo. <3 Minä tosiaan rakastan Lontoota enemmän kuin mitään muuta suurkaupunkia. Siksi oli ihana katsoa kuviasi.

  Me muuten viimeisimmällä Lontoon matkallamme (kesä 2009, niin kauan sitten jo!) emme liikkuneet lainkaan metrolla, kun huomasimme että kaupungissa voi kulkea puistosta toiseen melkein Kensingtonista Camden Towniin ja Notting Hillistä Thamesin rannalle. Välillä piti toki kulkea kaduillakin, mutta ihania puistoja on kaikkialla.

  Kävittekö muuten Sherlok Holmes-museossa? Tuli mieleeni Baker Streetistä.

  :)

  VastaaPoista
 3. Norkku, ihanaa matkaa teille jo tässä vaiheessa!

  Kiitos noora!

  Katja, minun on kyllä helppo ymmärtää miksi Lontoota rakastetaan. Ei se minuakaan missään nimessä kylmäksi jättänyt, mutta luulen että tarvitsemme vielä lisää aikaa toisillemme. :) Puistokävelyjä odotan, toivottavasti ensi kerralla menisimme lämpimämpänä aikana. Puistot olivat kyllä kauniita nyt talvellakin, sen verran kun niitä bussista näki.

  Sherlock Holmes-museo jäi tällä kertaa näkemättä sisältä (pienen navigointivirheen ja sitten kiireen vuoksi), mutta kävin sentään katsomassa ulkopuolelta. Kyllä minä vielä sinnekin ehdin.

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia sinulla Lontoosta!

  Minun viimeisimmästä käynnistäni Lontoossa on jo aikaa. Pidän Lontoostakin, mutta minulle Pariisi on suurkaupungeista ykkönen. Musikaaleista voisin sanoa sen verran, että olen nähnyt Lontoossa Riverdancen. Samaa näytöstä olivat katsomassa prinsessa Diana ja molemmat (silloiset) pikkuprinssit.

  VastaaPoista
 5. Margit, ihana löytää muitakin Pariisia rakastavia. Tuntui jopa melkein epäreilulta Lontoota kohtaan rakastaa Pariisia niin paljon. Ja oi, olet ollut ihan kuninkaallisessa seurassa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...