keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Copycat-kirjankansi

Nyt vihdoin minäkin ehdin osallistumaan Amman lukuhetken järjestämään copycat-kirjankansikilpailuun. Täytyyhän nämä flunssapäivät käyttää jotenkin hyödyksi. Mietin pitkään, että mistä tätä lähtisin tekemään ja aina vain palasin Siri Hustvedtin Kaikki mitä rakastin - kirjan kanteen. Oma paperikanteni on jossain hukuksissa ja käännöskannesta en löytänyt tarpeeksi isoa kuvaa, joten mennään tällä englanninkielisellä versiolla.
Mies auttoi ystävällisesti kuvan ottamisessa, itse kasailin sitten tämän lopputuloksen.

Kilpailuun on tullut todella hienoja kuvia, joita olen innolla ihastellut. Kiinnostuksella odotan Amman koostepostausta tästä. Ja kaikki osallistuvien kuvien linkitykset löytyvät tuolta haastepostauksesta, joten käykäähän kurkkaamassa!

Tänään on vielä ohjelmassa kummipojan joululahjan tekoa; tarkoituksena olisi äänittää satuja ja polttaa ne sitten cd:lle. Saa nähdä miten oma ääni kestää, mutta onneksi mukana lukemassa on myös tuo maailman parhaan Uppis-äänen osaava mies. 

Ja tuo kyselynikin päättyi, eli heti kun olen kahlannut tuon järkälemäisen Inheritancen läpi (oi tätä teini-iän fantasianostalgiaa!) aloitan Stalinin lehmät ja eiköhän tuo Tottakin tule luettua.

Ihanaa joulun odotusta kaikille!

11 kommenttia:

 1. Ihana copycat! Pitääkin yrittää katsastaa kaikki kisaan osallistuvat.

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis. Ihastelen ihmisten näkemää vaivaa - kaikki bongaamani kannet ovat olleet hienoja.

  VastaaPoista
 3. Vau, todella hieno! Kiitos tästä! Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
 4. Onpas hieno, tyylikäs!

  Kaikki ovat tehneet upeita kansia. Minulla jäi nyt lopulta osallistumatta, mutta näitä on ollut kiva ihailla. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille eli Absolutely Whitelle, Suketukselle, Marialle, Anna Elinalle, Ammalle, Karoliinalle, Susalle ja Villasukalle kirjahyllyssä tasapuolisesti ja Ammalle vielä ekstrakiitokset hauskan haasteen järjestämisestä! Ja ihanaa joulua myös, tuokoon se hyvää seuraa, lukunautintoja ja kaikkea muuta mukavaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...