perjantai 4. maaliskuuta 2011

Kahvia ja rymsteerausta


Tämän hyvin väsyneen perjantain pelastivat Museokadun Kaffecentralenin latte ja appelsiini-cantuccini. Kaffecentralenin kahvi on ainut kahvi, joka on saanut minut pysymään hereillä aamuluennolla silloin kun on väsyttänyt. Lisäksi sieltä saa aina asiantuntevaa ja todella ystävällistä 

Olen vähitellen muuttamassa ja minua suretti päivällä hieman kun vein taas tavaroita pois pian entisestä ihanasta asunnostani. Onneksi saimme jonkin omituisen energianpuuskan ja pystytimme uuden hyllyn ja vaihdoimme tv-tasoa. Ripustin myös ensimmäisen yhteisen taulumme, jonka sain viikolla äidiltä lahjaksi. Piristi. Olen ihastunut myös tulevaan kotiini, mutta kyllä vanhaa tulee ikävä. Toivottavasti saan kirjani pian tänne.


Illan ratoksi puuhastelin Jipon tämän viikon tutkimustuvan parissa ja leijuttelin rusinoita. Perjantaihuvinsa kullakin.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Onpas houkuttelevan oloinen kahvipaikka!

  Tsemppiä uuteen kotiin sopeutumisen kanssa. Muutto on aina ihanaa ja haikeaa samalla kertaa.

  Tuo Jippo-linkki on kiva, kiitos siitä. Meillä lapset ovat vielä aika pieni, mutta etenkin mieheni (jonka tausta on fysikaalisessa kemiassa) kanssa he usein pohtivat luonnontieteiden ilmiöitä. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia Katja!

  Kaffecentralenissa on aivan loistavaa kahvia (ja uskomattaman järkevillä hinnoilla, vielä!). Suosittelen lämpimästi. Heillä on kahvilat kolmessa eri paikkaa Helsingissä.

  Mukavaa, että pidit Jippo-linkistä! Jippo on tällä hetkellä minun toinen työpaikkani, ja sitä on todella mukava tehdä. :) Kemistimiehellesi terveisiä toiselta kemistiltä!

  VastaaPoista
 3. Jurillakin jännitti jättää omaa Käpylän kotiaan ennen kuin muutimme tähän nykyiseen yhteen. Asuimme tosin ahtaasti siinä Käpylässäkin useamman kuukauden. Mutta kun viimein kämppä oli tyhjennetty, Juri sanoi ettei se enää edes tuntunut kodilta. Sopeutuminen oli yllättävän helppoa.

  Jippo on jees!!!

  VastaaPoista
 4. Hyviä kahviloita ei koskaan ole liikaa...
  Minusta muuttamisessa ja tavaroitten järjestelemisessä on jotakin ihanaa, rauhoittavaa, puhdistavaa.
  Järjestelin eilen ompelukorini. Selkeä, pieni siivousurakka.
  Tuo varis on liikuttava... :-)

  VastaaPoista
 5. Nyt olemme tänä viikonloppuna päässeet toden teolla laittamaan kotia, vaikka se melkein tärkein eli kirjat ovatkin vielä vanhassa asunnossa. Tuntuu taas mukavalta muuttaa, järjestää ja laittaa (olen himojärjestäjä, odotan että pääsen laittamaan kirjat taas hyllyyn!).

  Kiitokset Hanna ja Linnea.

  VastaaPoista
 6. Joko sustakin nyt tulee Espoolainen?
  Olisi mukava taas joku kerta nähdä. :) Ja kiva päästä taas pitkästä aikaa lukemaan sinunkin blogiasi.

  t. Tiia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...