maanantai 28. maaliskuuta 2011

Roadtrip-raportti ja pieni ihmeNiin sitä tuli istuttua viikonloppuna autossa ainakin kymmenen tuntia. Onneksi hyvässä seurassa, onneksi hyvää musiikkia ja evästä. Ja minkä takia? No pienen ihmeen tietysti.

Ensimmäisellä pysäkillä väsytti vielä vähäsen. Mäntyharjun Teboililta sai kyllä ihan pätevää huoltoasemakahvia ja munkin, uskalsin sitten minäkin sen jäljiltä ajaa automaattivaihteista autoa (jollaista olen vain muutaman kerran aikaisemmin ajanut).


Seuraava pysäkki oli Ravintola Pub Olokorjaamo, jossa käytiin syömässä sovitut lihapiirakat kahdella nakilla. Koska täytyyhän sellaiset automatkalla käydä syömässä, eikö niin?

Kävimme myös pikaisesti Tertin Kartanossa hakemassa äidilleni tuliaisiksi Kartanon näkkileipää.

Ja perillä oli sitten se pieni tyyppi, minun ensimmäinen kummilapseni, ihana ihana pieni poika. Kannatti ajaa sinne asti katsomaan toista.


Että enpä sitten vieläkään ole saanut selätettyä sitä Foucaltin heiluria. Kandimateriaalitkin tuijottavat syyttävästi. Mutta pienen ihmisen sormet ja varpaat ovat kyllä sen arvoisia.

4 kommenttia:

 1. Kiitos Karoliina! Olin aika otettu, ristiäispöytä koristeineen oli säästetty ihan minua varten ja poika suostui vielä mekkoon - ristiäiset kun olivat edellisenä viikonloppuna ja en silloin päässyt. Mutta olenpa silti maailman onnellisin kummitäti :>

  VastaaPoista
 2. Onnea kummitädille ♥ Suloinen on tuo pieni kummipoikasi. Itselläni on kolme kummilasta ja vaikka kaikki asuvat kaukana (Turku-Joensuu-välillä, että saa reissata ympäri Suomea), niin on aina niin sykähdyttävää kuulla jotain heistä tai saada pieni sotkuinen piirustus kirjekuoressa.

  Hih, me suuntamme aina perheeni kanssa mummolamatkalle Savoon (lapsuudenkotiini) ja tuo Olokorjaamo on herättänyt hilpeyttä nimensä puolesta. Koskaan emme ole siellä pysähtynyt, ehkä pitäisi!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Katja! Niin minunkin mielestäni <3

  Olokorjaamo oli varsin perinteinen oloinen "kyläpubi"; siellä oli nuoriso Jaffalla surffaamassa paikan tietokoneella ja ilmeisesti ainakin kylän palopäällikkö ja lasimestari olivat perjantaiolusilla omistajan kanssa. Hauska paikka :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...