torstai 17. maaliskuuta 2011

Kuka? Mitä? Missä? Milloin?

Ihana Katja antoi minulle hauskan haasteen.

Kuka? Luonnontieteitä opiskeleva melkein täyshumanisti, muusikon avovaimo, espoolaisuuteen totutteleva, kirjoja, elokuvia, kirja- ja kukkakauppoja, teatteria sekä pitkiä sunnuntaiaamiaisia rakastava, valokuvaharrastustaan herättelevä, katastrofista suht hyväksi neulojaksi kehittynyt herkkujen leipomista ja tanssimista harrastava, Jonathan Carrollista, Jane Goodallista, Bob Dylanista ja Robert Doisneusta inspiroituva, meren äärellä hyvin viihtyvä, keväästä nauttiva rakastunut mäyrä.


Mitä? Kirja-, elokuva-, neulonta- ja elämäblogi. Tarkoitus oli aloittaa pelkkä kirjablogi mutta huomasin, että ehdin lukea mielestäni liian vähän säännöllisesti päivittääkseni ja kaipaan kirjoittamista liikaa pysytelläkseni vain kirjoista puhumisessa.


Missä? Kotona, keittiönpöydän ääressä jonka säännöllisesti valtaan työpöydäkseni. Joskus hiljaisina tunteina töissä.


Millä? Ihanalla, kulahtaneella, valkoisella MacBookillani (joka joutunee pakkoeläkkeelle ensi syksynä). Apuna kirjat, kamera, sukkapuikot, musiikki ja ruoka.

Milloin?  Milloin sattuu. Iltaisin tai aamuisin. Yleensä illalla. Muita blogeja lueskelen pitkin päivää yleensä sitä mukaa kuin kirjoituksia julkaistaan.

Mitä mielessä nyt? Loma joka tuntuu olevan niin lähellä mutta niin kaukana. Pariisi. Huomisen työt. Kandi ja aloittamisen tuska. Sunnuntaiaamu. Kesä. Lintulajeja latinaksi. Macaroon-leivokset. Nälkä. Pariisi. Aamuherätys. Vapiseva nainen. Parvekepuutarhan perustus. Nukkuminen. Koirankaipuu. Pariisi.


Välitän haasteen eteenpäin ihanille Hannalle ja Ellille.

4 kommenttia:

 1. Pariisi! :)

  Ihana tuo kuva noista kesäisistä vagabond-kengistä. Minulla jäi Vapiseva nainen kesken, olin ehkä väärässä mielentilassa. Odotan kyllä arviotasi siitä, sillä olet Sirisi lukenut. Minulle tämä oli rouvalta ensimmäinen.

  Kiitos linkityksestä.

  VastaaPoista
 2. Hih, kiitos Hanna. :) Noitakin kenkiä pääsee pian käyttämään, ehkä jopa Pariisissa!

  Vapiseva nainen on minulla vielä alkutekijöissään mutta mielenkiinnolla sitä luen. Suosittelen kyllä tutustumaan muihin Sirin kirjoihin lämpimästi (minulla on ne kaikki muut kolme suomennettua, mikäli haluat joskus lainata).

  VastaaPoista
 3. Kiva, että otit tämän haasteen vastaan. Kirjoitit itsestäsi niin kivasti! Pidän monista samoista asioista. Meri on itselleni hieman vieras, mutta kiehtova. Neuloa en osaa, mutta pitkät sunnuntaiaamiaiset, kirjat, elokuvat, musiikki, kukkakaupat ja leipominen - kaikki ne ovat elämän ihania asioita.

  Hannalle voisin suositella Siriltä etenkin Kaikki, mitä rakastin-romaania.

  VastaaPoista
 4. Mielelläni Katja. Tällaisissa pääsee aina tarkastelemaan itseään eri vinkkeleistä; joskus esille tulevat asiat voivat olla yllättäviäkin.

  Ja olen Hanna Katjan kanssa samoilla linjoilla; Kaikki, mitä rakastin kannattaa ehdottomasti lukea!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...