sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Kirjaostoksia


Niinhän siinä käy että kun menee kirjakauppaan vain katselemaan sieltä tarttuu mukaan jos jotakin. Eilen Suomalaisen 3 pokkaria kympillä-tarjous ei päästänyt kynsistään ja tuli hankittua yläkuvan mukainen paketti

Tänään sen sijaan Kampin uudistetussa Suomalaisessa oli avajaistarjouksena kauniisti painettu kokoelma Pekka Töpöhännän seikkailuja. Harmitti tosin, että nämä olivat niitä uudempia kirjoja (onko niistä ensimmäisistäkin tehty kokoelma, tietääkö joku?) mutta kun ei maksanut paljon ja onhan se Pekka ihana!


Kahden viikon päästä matkustan tapaamaan pian jo virallisestikin kummipoikaani ja pohdin tässä, mitä veisin ristiäislahjaksi. Olen kuitenkin kummitädeistä se "tylsä", joka tuo aina kirjoja ja mietin että mikäpäs olisi sellainen pienelle pojalle sopiva lorukirja tai vastaava?

Tänään oli muutenkin hyvä sunnuntai. Kävin katsomassa elokuvissa varsin pätevät Kohtalon valvojat -elokuvan loistavassa seurassa ja maistoin popcorn-jäätelöä, joka oli erinomaista.

5 kommenttia:

 1. Oih, paljon tuo Pekka Töpöhäntä maksoi? Ihania löytöjä!!

  VastaaPoista
 2. Vaivaiset 8 euroa, siinä on viisi Pekka-kirjaa. Kiitos! :)

  VastaaPoista
 3. Pekka Töpöhäntä on suloinen!

  Minäkin olen tylsä kummitäti, joka ostaa kirjoja. :) Omalle kummitytölleni ostin ristiäislahjaksi kummilusikan (koska olen sylikummi), mutta koska ristiäiset olivat joulun alla, vein samalla joulupakettini. Pakettiin käärin Tammen kultaisen lastenrunokirjan. Se on *paras* lastenrunokirja ja siinä on Salla Savolaisen riemastuttava kuvitus.

  Voin mainostaa kirjaa kokemuksen syvällä rintaäänellä: Oma tyttäreni sai kirjan yksivuotislahjaksi omilta kummeiltaan ja kirjaa luetaan meillä edelleen joka viikko, vaikka pikkuneiti on jo yli viisivuotias.

  VastaaPoista
 4. Häiriköin täällä vielä, että muistin sinua haasteella. :)

  VastaaPoista
 5. Päädyin nyt sitten Janoschin Suureen Panamakirjaan (jossa kaikki kuusi Tiikeri ja Karhu-seikkailua), jota myös 8-vuotias isosisko voisi lukea pienelle veljelleen. Pidän tuon runokirjan kuitenkin korvan takana, kiitos Katja vinkistä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...