torstai 20. lokakuuta 2016

Lavalta: Jeminan monta elämää (Helsinki Dance Company)

Kuva: Marko Mäkinen

Helou Jemina

ja kiitos sun upeasta Jeminan monta elämää -show'sta eilen! Olin aika väsynyt kun tulin paikalle, mutta sun vaaleanpunaisiin unelmiin verhottu salonki otti lämpimästi vastaan myös uupuneen kulkijan. Toivotit lentoemopersoonassasi meidät myös niin ystävällisesti tervetulleeksi että eihän siinä voinut kuin piristyä.

Välillä kyllä ihan säikähdin monipersoonallisuuttasi, vaihdoit niin nopeasti roolista toiseen että hirvitti. Aika rääväsuisia myös ne jotkut, Annet ja Mairet vai mitä niitä oli. Ja sit välillä olin ihan pihalla, että mitä nyt tapahtuu ja mitä sä yrität sanoa. Sä oot niin nopee!

Toisaalta olit kyllä tosi ihana ja herkkä. Vaikka välillä kiroilit ja mitä, niin liikekielesi on valloittavaa ja oot tosi hyvä tanssimaan ja ilmaisemaan itseäsi. Jotain tosi koskettavaa sussa oli, haavoittuvaisuuttakin, vaikka ovelasti sitä yritit sitten peittää. Ja sun vaatemallisto on upea, se printtiaamutakki, ou jee.

Lopetit esityksen niin kuin diivan pitääkin, yleisö söi kädestäsi kun pyörähtelet vaaleanpunaisissa tyllihelmoissasi ja laulat if only we could always live in dreams. Ihan vaan tuon hetken takia sua kannatti tulla katsomaan. Kerro sille Karttusen Jyrkille kans terveisiä että on se aika ystävällinen kun on antanut kehonsa sun käyttöön tällaisella kokonaisvaltaisella tavalla.

Pus ja kiitos,
Linnea

ps. Mun mielestä se Merylkin on kyllä aika ihana, vaikka imitoit sitä kyllä herkullisesti. Kannattaa katsoa Kuolema pukee häntä jos et oo nähnyt, siinä ois sulle hyvä taistelupari se Merylin hahmo siinä.

pps. Kiitos karkeista, ne oli hyviä.

ppps. Tässä on sulle viel mun emansipaatiotanssivideo, mulla ei oo pinkkiä eikä glitteriä mut kuiteski!


Video, jonka Linnea (@kujerruksia) julkaisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...