perjantai 5. joulukuuta 2014

Perjantainen arvonta - voita Endgame - Loppupeli -kirja!


Vinkeää perjantaita, oi blogin lukijat! Kävipä tässä päivänä muuanna niin, että WSOY tarjosi arvostelukappaletta uudesta nuortenkirjasta Endgame - Loppupeli ja kysyi samaan syssyyn josko laitettaisiin yksi kappale arvontaan myös blogissa. No mehän laitetaan!

Endgame - Loppupeli on herrojen James Frey ja Nils Johnson-Stilton kynäilemä seikkailuromaani, jossa muodikkaasti seikkaillaan dystooppisissa olosuhteissa. Maapallolle on iskeytynyt meteoriitteja ja ihmiskunnan kohtaloa näyttäisi olevan jälleen kerran teini-ikäisten sankareiden käsissä. Vauhdikkaalta siis kuulostaa.

Kirjan mediarummutusta on lisännyt se, että kirjaan liittyy Googlen masinoima mobiilipeli jossa kirjasta liittyvien vihjeiden avulla voi selvittää arvoituksia ja lopulta löytää jonnekin päin maailmaa kätketyn kulta-aarteen. Kirjaa voi toki lukea ihan ilman pelaamistakin. Itse en ole vielä kirjan kimppuun ehtinyt, mutta veikkaan että tässä voisi olla kyseessä ihan leppoisa välipäivien teinirymistelykirja. Jos vielä mietityttää että mikä juttu tämä on, niin näytesivuja voi kurkkia täältä.

Mutta se arvonta sitten. Jos Endgame kutkuttelee lukuhermojasi (tai kaverin lukuhermoja), niin kommentoipa joko tuohon alle tai blogin fb-sivuille tätä koskevan postauksen alle että miksi kirjan pitäisi lähteä juuri sinulle / ystävällesi. Lisää mukaan myös jonkinlaiset kontaktitiedot, että saan sitten yhteyttä jos palkinto napsahtaa kohdalle.

Laitetaan osallistumisen takarajaksi vaikkapa 11.12. klo 23:59 ja suoritetaan arvonta iloisesti ensi viikon perjantaina 12.12.

Mukavaa arvontaa ja hauskaa joulukuista viikonloppua!

Arvonta on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille!

Arvontapalkinnon tarhoaa WSOY, itse en saa tästä välityspalkkiota tai mainostuloja.

10 kommenttia:

 1. Tyttärelleni antaisin tämän lahjaksi. On juuri sellaista kirjallisuutta mistä hän pitää. Voidaan sitten aatona yhdessä olla sohvalla huovvan alla lukien omia kirjojamme.
  hautnina at gmail com

  VastaaPoista
 2. Tämä voisi olla just SE juttu, kun olen aprikoinut lahjaa sukulaispojalle, Ja vaikka arpa ei osuisi, niin kiitos vinkistä! hippu(at)outlook.com

  VastaaPoista
 3. Pohdiskelin aiemmin tänä syksynä pitäisikö hankkia tämä teos miehelle, no nytpä tarjoutui hyvä tilaisuus saada se hänelle! Puoliso pitää kovasti dystopioista ja varsinkin tuo Googlen lisäämä peli olisi niin omiaan hänelle, sillä useimmiten lukiessaan mietiskelee kirjan maailman taustoja ja pitää pienistä lisäarvoituksista. Siitä on jo aikaa, kun olen saanut houkuteltua hänet hyvän kirjan äärelle.. Miten ihanaa olisi pitkästä aikaa lueskella yhdessä :)

  ajatuksiakirjamaasta@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. No mutta, tottakai pitää koettaa onneaan! Arpaonni saisi suosia, koska arvostan teini-ikäisiä sankareita ja haluan lukea heistä ehdottoman paljon. Lukemisen jälkeen veisin kirjan koulun kirjastoon nuorison luettavaksi.

  VastaaPoista
 5. Kyllähän tähän nyt osallistua pitää! Olenkin katsellut tätä useaan otteeseen kirjakaupassa ison ja kultaisen ulkomuodon houkuttelemana. Luen todella paljon nuortenkirjallisuutta ja dystopiaa, joten tämä olisi nenä päähän.

  viljalinnea@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Olen ollut koko syksyn sairaana, ja uupumus on vienyt lähes täysin kyvyn lukea, kun keskittyminen ei tunnu riittävän mihinkään. Ehkä nuortenkirjallisuuden kautta saisi haettua vähän kadotettua lukutuntumaa takaisin - reipas juoni, kevyempi kieli ja sitä rataa. :) kristiina.rintanen(a)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Tämä kirja olisi varmasti kiva lahja miehen veljelle, jolle on niin hankala keksiä mitään lahjaa. Tai sitten kummilapselleni, joka ahmii nuortenkirjoja. s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 8. Osallistun arpajaisiin koska tätä kirjaa olen kuolannut jo jonkin aikaa. Rakastan dystopioita kuten blogini lukijat ovat ehkä huomanneet ja tähän liittyvä peli kiinnostaa kovasti. Joten kovasti toivon arvonnan osuvan mulle! :) tikunnokassa ät gmail piste com
  Kaunista Itsenäisyypäivää!

  VastaaPoista
 9. Antaisin tämän kirjan varmaan poikaystävän isälle, koska hän on tosi kova lukemaan :)

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Luen tosi paljon ja tuonkin kirjan meinasin kirjastosta varata.
  T. Mallukka
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...