sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Hyvää joulua, kanssabloggari! eli Elisa Kirjan Kirjaystävärinki


Tänään ollaan jouluisissa tai ainakin lahjaisissa tunnelmissa, sillä Blogatin kautta oli mahdollista osallistua Elisa Kirjan sponsoroimaan Kirjaystävärinkiin. Jokaiselle osallistujalle arvottiin kanssabloggari, jolle pääsisi sitten valitsemaan sopivaa lahjakirjaa Elisa Kirjan valikoimista.

Omaksi kirjaystäväkseni valikoitui Le Masque Rouge -blogin Emilie, mikä sattuikin sopivasti sillä vierailen blogissa varsin usein ja siten blogisti oli myös tuttu. Siivilöin läpi Emilien lukulistoja ja valittavaksi meinasi päätyä Donna Tarttin Jumalat juhlivat öisin, joka on sekin oikein mainio teos. Sitten kuitenkin bongasin Emilien kirjamessupostauksesta haikailua Marko Hautalan Kuokkamummon perään ja valinta oli siinä.

Varmuuden vuoksi vielä tsekkasin Emilien blogin facebooksivut ja jopa GoodReads-tilin siltä varalta, että kirja olisi jo tullut hankittua tai luettua. Kuokkamummo ei osunut sieltä silmiin, joten uskaltauduin sitten tähän valintaan. Uskon Kuokkamummon olevan Emilien makuun, sillä Le Masque Rougesta löytyy paljon jännityskirjallisuutta (ja kauhua!), ja yhden lukemani Hautalan teoksen perusteella valitun teoksen pitäisi osua ja upota ainakin genremäärittelyjen perusteella.

Toivottavasti Kuokkamummoa ei siis löytynyt Emilie vielä hyllystäsi, mukavia lukuhetkiä! Kiitos myös Elisa Kirjalle ja Blogatille hauskan kampanjan järjestämisestä!

2 kommenttia:

  1. Voi mahtavaa! Ihan täydellisen onnistunut valinta! Toivottavasti oma valintani ilahduttaa kirjaystävääni yhtälailla. :) Olen niin innoissani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, ihana kuulla Emilie! Stalkkauksen määrästä oli siis hyötyä! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...