perjantai 12. joulukuuta 2014

Loppupeli-arvonta on ratkennut!


Viime perjantaina tehokkaasti käynnistettyyn Loppupeli-kirjan arvontaan osallistui kiitettävä määrä porukkaa mitä mainioimmin perusteluin. Kirjaa haikailtiin muun muassa lahjaksi, uupumuksen lannistamiseen ja itselle luettavaksi. Kirjan soisi mielellään kaikille osallistujille, mutta arvonta on suoritettava joten ei kun hommiin.

Koska virallinen onnettareni, eli mieheni, on sattumoisin tänään matkalla saa arpojana toimia lahjomaton random.org koirien toimiessa virallisina valvojina. Koska osallistujia oli 10 kappaletta, pyysin konetta arpomaan jonkin sille välille osuvan numeron. Ja koska kolmas kerta toden sanoo, saa kirjan kolmannella painalluksella ilmestyvän kommentointinumeron haltija.


Arpaonni osui siis Kirjaneitoon, onneksi olkoon! Laitan sinulle samoin tein sähköpostia, jos vaikka kirja ehtisi hyvällä onnella jouluksi uuteen kotiin.

Voin tässä muuten paljastaa, että olen itse vihdoin myös päässyt kirjan kimppuun ja meno on niin railakasta, että yli puolet lähes 500-sivuisesta kirjasta on tullut luettua kuin hujauksessa. Tylsää ei ainakaan ole ollut, eli siinä mielessä erittäin mainiota lukemista esimerkiksi joulua ajatellen.

Kiitokset kaikille osallistujille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...