perjantai 2. toukokuuta 2014

Voita liput katsomaan The 7 Fingers -nykysirkusesitystä Turkuun tai Tampereelle

Kuva: Larry Rosenberg

Toukokuu saapui ja samalla saapuu Cirko-festivaali. Helsingissä 8.5.-18.5. järjestettävän festivaalin aikana nähdään erilaisia nykysirkusesityksiä sekä kotimaisten että kansainvälisten esiintyjien esittämänä. Yksi esityksistä on kanadalaisen sirkusryhmän The 7 Fingersin Traces-esitys.

Esityksessään The 7 Fingers yhdistelee sirkusta ja eri katulajien, kuten skeittauksen ja koripallon, tekniikoita. Lavalla nähdään seitsemän esiintyjää ja show'n luvataan olevan kirjaimellisesti upea. Itse olen menossa katsomaan esitystä Kansallisteatteriin 10.5.

Nyt kuitenkin kävi niin hieno tuuri, että LiveNation kyseli haluaisinko arpoa blogissa lippuja ryhmän esityksiin Tampereella ja Turussa. Traces nähdään Tampere-talossa äitienpäivänä 11.5. (klo 18.00) ja Turussa Logomossa 12.5. (klo 19.00) Esityksen kesto on 90 minuuttia. Suositusikäraja on 7 vuotta, mutta kuulemma nuoremmatkin ovat katsomoon tervetulleita jos esityksen vain jaksaa katsoa.

Kuva: Michael Meseke

Jaossa siis kaksi (2) lippua molempiin esityksiin, joten arvottavana on yksi lippupaketti Tampereelle ja yksi lippupaketti Turkuun.

Jos kiinnostus heräsi, niin ohjeet osallistumiseen ovat seuraavat:
1) kommentoi postaukseen miksi sinun pitäisi saada liput esitykseen ja kumpaan esitykseen haluaisit liput
2) jätä kommentin mukaan yhteystietosi eli toimiva sähköpostiosoite, jotta voin ilmoittaa voittajalle
3) jännitä arvonnan tuloksia!

Arvontaan voi osallistua to 8.5. klo 21.00 asti ja voittaja julkaistaan saman illan aikana! Onnea arvontaan!

ps. Itse en saa tästä arvonnasta muuta kuin ilon arpoa teille lippuja, myös omat pilettini Helsingin näytökseen olen ostanut itse.

Arvonta on päättynyt. Liput menivät nimimerkeille Hukkakukka ja Anonyymi. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistuneille!

6 kommenttia:

 1. Minusta sirkusesitykset ovat aivan ihania ja lumoavia, siksi Tampereelle liput haluaisin!
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Aah, haluaisin niin Helsingin näytöksiin liput. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten Hanna hophop Cirkon facebook-sivuille, siellä jaossa lippuja Hgin näytöksiin! ;)

   Poista
 3. Heippa,
  Kovasti olisin innostunut näytöksestä. Tampereella asun mutta tampereen näytökseen en pääse joten olisin niinkin kiinnostunut että lähtisin Turkuun tätä katsomaan. Itse harrastan tanssia ja kaikenlainen siihen liittyvä kiinnostaa. En ole ikinä tämänkaltaisessa sirkuksessa ollut ja kuvaus tästä kuulostaa mielenkiintoiselta. Joten turkuun liput olisi mahtia!
  j3nni_93@hotmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...