sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Sunnuntaiset arvontavoittajat


Mainiota sunnuntai-iltaa, rakkaat lukijat!

Sunnuntai on vietetty täällä enemmän tai vähemmän kiireisissä merkeissä. Kävin aamulla pitämässä yhden luennon (eliömaailman luokittelua ja populaatioekologiaa, kivaa!) ja loppupäivän olen vähän sipistellyt kotona. Flunssa ei meinaa millään päästää otettaan, joten balettikin jäi välistä mutta ensi viikolla sitten sitä sulavammin. Lisäksi olen yrittänyt aloitella Umberto Econ Ruusun nimeä kimppaluvun puitteissa (vielä ehtii mukaan!).

Muutama viikko sitten 19.1. juhlittiin siis Kujerruksien kaksivuotissyntymäpäivää. Lämmin kiitos kaikille ihanista onnentoivotuksista ja lukuvinkeistä!

Arvonnan suorittaa perinteiseen tapaan Tuomas, joka itse asiassa viettää syntymäpäiviään tänään. Me juhlimme niitä hieman etuajassa jo eilen käymällä katsomassa uuden Hitchcock-elokuvan. Mainittakoon tässä lyhyesti, että elokuva on oikein mainio ja Hopkins ja Mirren upeita. Tosin elokuva sijoittuu Psykon kuvauksien ajalle, joten jos ei ole kyseistä elokuvaa nähnyt ja haluaa säilyttää yllätyksen, ei Hitchcockia kannata heti katsoa. (Me katsoimme Psykon perjantaina koska minä en ollut nähnyt sitä, olipa hieno elokuva!).

Elokuvan jälkeen kävimme vielä syömässä Arkadiankadulla sijaitsevassa Ateljé Finnessä. Suosittelen ravintolaa lämpimästi: ruoka oli hyvää, tarjoilu ystävällistä ja kokonaisuus hintansa väärti.


Siirrytään sitten siihen arvontaan. Arvottavana oli kaksi palkintoa, joista ensimmäisen on ihana KeepCup ja sen kaveriksi Clipperin sitruuna-inkivääriteetä. Onni suosi tämän palkinnon kohdalla

Tea With Anna Karenina -blogin nooraa

Toisena palkintona on Kiertin bambutiskirätti ja Doftin saippua Liike 51:n omalla tuoksulla appelsiini-kahvi. Tämän palkinnon kohdalla onni suosi

Sallan lukupäiväkirjan Sallaa

Onnea voittajille ja kiitoksia kaikille osallistujille! Toivoisin voittajien lähettävän yhteystietonsa minulle mahdollisimman pian osoitteeseen pigeonnaire(at)gmail.com jotta saadaan paketit matkaan.

Ihanaa alkavaa helmikuun viikkoa!

Finnen mantelileivos ja veriappelsiinisorbettia.

4 kommenttia:

 1. Jee! Upeaa!

  Olen juuri toipunut 19 tunnin migreenistä, joten tämä oli ihana piristys.

  Onnea upealle blogillesi vielä kerran! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajille sekä blogillesi ja siipallesi synttäreistä! :)

  Tuo Hitchcock-leffa kiinnostaisi. Psyko on tullut katsottua viitisen kertaa sormien välistä ja osittain. Pitäisi kyllä joku kerta uskaltaa katsoa se kokonaan. :)

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajille ja synttärisankarille :)

  Minäkin katsoin Psykon tv:stä eräänä iltana :) Ei ollut yhtä jännä kuin silloin lapsena (tosin katsoin nyt äänet todella pienellä), mutta hyvä se oli edelleen.

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa! :)

  Kylläpä minua nyt arpaonni suosii, kun vähän sitten voikin Norkun arvonnassa kirjanmerkin ja nyt täällä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...