maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kupista: Kaakaopuu

Koska perjantai 13. lähestyi ja sen myötä hammaslääkäriaika kaksine paikkauksineen päätin sortua vielä yhteen paheeseen ja marssin edellisen päivän aamuna Kampin Kaakaopuuhun. Kahvilan mainostauluna toimivaan liitutauluun oli nimittäin kirjoitettu isolla jotain saapuvasta keväästä ja kookoskaakao.

Olen suhteellisen innokas kookosfani, joten olihan tätä kokeiltava. Kuten kaikki sesonkikaakaot puodissa muutenkin, oli tämän herkun hinta tasan 4 euroa. Kahvilalla on siinä ulkopuolella todella mukavat sohvat, mutta aamukiireisenä otin juoman mukaani.

Yksi Kaakaopuun ihanista ja paheellisista puolista on, että kaakaon mukana saa aina jonkun konvehdin. En tiedä tämän konvehdin nimeä, jotain pähkinäistä siinä oli, mutta maku oli mainio.

Ja se kaakao sitten. Kookosen maku sointui mukavasti suklaaseen ja kerrankin onnistuin olemaan polttamatta kieltäni kanniskellessani mukia Kampista Sokoksen kulmalle asti ilman ainuttakaan hörppäystä. Loppuvaiheessa fiilis oli hieman outo kun juodessa suuhun muljahteli pieniä kookoshiutalerykelmiä, voipi olla että toimivat paremmin kunnon kupista juotuina. Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus siitä huolimatta. Ja pahin nälkäkin lähti (älkääkä vaan kertoko kuinka paljon tässä on jotain kaloreita).

Suosikkinani säilyy silti chilikaakao, joka on yksi parhaista tropeista luihin ja ytimiin puskevaa talvituulta vastaan.

ps. Ei siellä hampaissa ollutkaan reikiä, laitettiin vain jotain korjauslakkaa. Win.

5 kommenttia:

 1. Toivottavasti Kaakaopuu ymmärtää maksaa sulle provikat niistä neljäeuroisista, joita kohta sinne addiktiossani kannan :D

  VastaaPoista
 2. Oioi! Kookos on maltillisesti nautittuna herkkua, ja vielä konvehti mukaan, <3 Chilikaakaota voisikin kokeilla ihan kotioloissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villasukka kirjahyllyssä, jos sinulta löytyy joku ässä chilikaakaoresepti otan sellaisen mielelläni vastaan ;)

   Poista
  2. Joskus olen jostain lehdestä napannut ohjeen, täytyypä etsiä löytyykö sitä vai olenko heittänyt pois/hukannut...

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...