sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Syysviikonlopun tervehdys

Tänä viikonloppuna ei ole juuri ehtinyt kirjojen ääreen, kun on ollut jos jonkinlaista hulinaa. Perjantaina olin illan rokkikeikalla ja eilisillan vietin hyvien ystävien ihanissa tupaantuliaisissa. Tänään sunnuntaina sen sijaan riehuimme pihatöissä, minä haravan ja Tuomas moottorisahan kanssa. Kaikki raajat ovat edelleen tallella, joten ei syytä huoleen.


Tuossa äsken ihanaa BBC:n Ylpeyttä ja ennakkoluuloa katsellessa sain valmiiksi suloiset rakastavaisten lapaset, joiden ohjeeseen törmäsin tuttuni blogissa. Tuosta yhteislapasesta olisi voinut toki tulla hieman siistimpi, mutta uskoisin että kyllä se meille sopii oikein hyvin. Lankana on käytetty Novitan Lintu-sarjan Kyyhky-lankaa, luonnollisesti. Saapi nähdä miten nämä toimivat käytännössä.


Ja siitä perjantain keikasta vielä. Kävin Bar Bäkkärillä katsomassa joensuulaista yhtyettä, Holikkia. Nuoret miehet soittavat varsin menevää rokkia, suosittelen lämpimästi. Yhtyeen sivuilta näppäsin seuraavan tekstipätkän: Holikin nihilistinen maailmankuva muodostuu elämän nurjia puolia monimielisesti pohdiskelevista lyriikoista, äkkivääristä melodioista ja riffirikkaasta hauskanpidosta, kaikki tämä julkituotuna pilke sopivasti (mustassa) silmäkulmassa. Biisejä voi kuulostella ainakin yhtyeen facebooksivulla.

Huomenna alkaakin sitten perusharjoittelu, joten pitänee mennä ajoissa nukkumaan. Ihanaa lokakuun viimeistä viikkoa teille kaikille!

10 kommenttia:

 1. Voi ihanuus noita lapasia! <3

  BBC:n Ylpeys ja ennakkoluulo on tosiaan aivan hurmaava.

  Tsemppiä perusharjoitteluun (lienee opetusharjoittelu?)!

  VastaaPoista
 2. Sie olet kyllä semmoinen kutomiskone. Sinun pitää itsellesi kutoa kirja-aiheinen kaulahuivi. :)
  Tai mulle ;)

  VastaaPoista
 3. Niin ihana rakkauslapanen ♥

  Ja toinen ♥ Ylpeydelle ja ennakkoluulolle :)

  VastaaPoista
 4. Hih, kiitos Maria! Ehkä niitä pääsee ensi viikonloppuna testaamaan :) Ja kyllä, opetusharjoittelu kyseessä. Tämän päivän panikoinnin jälkeen tuntuu jo siltä, että siitähän voisi vaikka selvitä hengissä!

  Voi kiitos Hanna! :D Sen siitä saa kun luennot on tylsiä tai niillä ei tartte kirjotella. Ja laitoinkin jo viestiä muutakin kautta.

  Ja hih tsih kiitos sinullekin Susa! Oli kyllä mahtavuutta katsoa Y&E pitkästä aikaa. Miehen kommentti tokavikan jakson kohdalla: "no kai se Jane ja Bingley nyt menee naimisiin, meneehän?!"

  (ja anteeksi Tuomas, sinä kuitenkin luet tämän, mutta oot kiva hei <3 )

  VastaaPoista
 5. P.S. Kävin lukemassa esittelysivusi tuossa ylhäällä, hieno! Tuota anonyymius-kysymystä mietin aika ajoin; uskottavintahan on kirjoittaa kirja-arvioita omalla (koko) nimellä. Hienoa, että sinulla on ollut se linja alusta asti!

  VastaaPoista
 6. Hyvä, Joensuu! :)

  Ja täytyy tuota lapasta tykkäillä täälläkin. Tai siis kaikkia kolmea. Ihana idea. <3

  VastaaPoista
 7. Kiitos Maria vielä uudemman kerran! :>

  Karoliina, Joensuu rokkasi Mainiosti! Ja kiitos. Idea tosiaan tutun blogista, pian toivottavasti näitä testailemaan.

  VastaaPoista
 8. Voi ihanuus miten suloiset ja romanttiset lapaset! <3

  Tsemppiä harjoitteluun Linnea! :)

  VastaaPoista
 9. Pakko tulla vielä erikseen hehkuttamaan Ylpeyttä ja ennakkoluuloa. <3 Colin Firth! <3
  :)

  VastaaPoista
 10. Voi kiitos Sara! <3 Harjoittelu on onneksi alkanut ihan kivasti eli eiköhän tästä hengissä selvitä. Jos ei muuten niin vaikka Colin Firthin voimin ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...