lauantai 18. kesäkuuta 2011

Toivoa viikonloppuun

Kenttäkurssi on nyt ohi ja olen kotona taas. Aamulla oli ihanaa herätä omasta sängystä ja keittää juuri niin vahvaa kahvia kuin itse halusi. Siivosimme kasarihittien voimin ja kävin ostamassa kaupasta uudet täydelliset farkut. Lisäksi minulla on kesken Calvinon hieno Paroni puussa ja sain eilen kirjastosta sekä Ishiguron Ole luonani ain että Jean Kwokin Käännöksiä.

Sunnuntaita ajattelin juhlistaa sitruunamarenkipiirakalla. Juhlimme nimittäin avomieheni Tuomaksen yhtyeen Tuomas Peurakoski Ensemblen pitkäsoiton ensimmäisen singlen julkaisua. Haluaisin jakaa tämän kappaleen myös teille. (ja sitä saa mielellään myös kommentoida, sillä taiteilija itse kaipaa palautetta)


Ihanaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Hieno biisi, melodia on kaunis ja sanat ihan loistavat!
  Voisin tykätä kuunnella tätä vähän semmoisena vähän hitaampana ja mietteliäämpänäkin sovituksenä.

  T. Täti liki 50v.

  VastaaPoista
 2. Varmasti ihanaa olla kotona ja todeta se ikuinen totuus siitä, että oma sänky on paras paikka nukkua. :) Ja sinulla on niin hyvää luettavaakin. Paroni puussa on yksi kaikkien aikojen suurimmista kirjasuosikeistani ja Käännöksiäkin on oikein luettava.

  Onnittelut avomiehesi singlejulkaisusta! Sitruuna-markenkipiirakka on herkkua. Kuuntelen tuon linkin huomenna ja jätän kommentin sitten. <3

  VastaaPoista
 3. Erja: Kiitos, kommenttisi on välitetty eteenpäin. Mukavaa, että pidit! :>

  Katja: Toden totta.. Vaikka oli poissa vain viisi yötä niin kyllä sitä omaa sänkyä ja kotia tuli todellinen ikävä. Olen hurmaantunut Paronista, ihanaa lukea välillä tällaista aivan erilaista. Ja kiitos! Täällä odotellaan kommenttia. :>

  VastaaPoista
 4. Minä tykkäsin kappaleesta :) Onnittelut miehesi bändille!

  Kuulostipa ihanalta lauantaisi, kivoja kirjoja kirjastostakin kaikenn lisäksi ;)

  VastaaPoista
 5. Nyt kuuntelin kappaleen ja pidin. Kiinnostava sävelkulku: kun biisi alkoi, olin löytävinäni siitä jotain kaikuja toisaalta Kerkko Koskisesta ja toisaalta Jarkko Martikaisesta, mutta sitten kappale muuttuikin oman ihanlaisekseen, kiehtovaksi. Ja Tuomaksen ääni on hyvä. :)

  VastaaPoista
 6. Katja: Kiitos kommentista, kotona arvostetaan. :> Postailenpa tänne sitten seuraavatkin sinkut kun näistä kerran pidetään.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...