torstai 9. kesäkuuta 2016

Kyökkipsykologin lausunto yöpöytäpinosta?


Ja kaikkea muuta -blogin Minna haastoi minut esittelemään yöpöytäpinoani ja tuossahan se kaikessa epämääräisyydessään komeilee. Haasteen pointtina oli, että yöpöytäpinon perusteella voisi ovelasti päätellä jotain sen omistajan luonteesta, joten annan Minnan tavoin teille lukijoille nyt vapaat kädet analysoida tätä läjää eli minua.

Täytyy sanoa, että Minnan yöpöytäpino tuntui paljon loogisemmalta verrattuna tähän minun kasaani, mutta odotan kiinnostuksella mitä te tästä saatte riivittyä irti.

Lähtisivätköhän Suketus ja Lumiomenan Katja mukaan haasteeseen? Lupaan tulla antamaan asiantuntevat analyysini pinoistanne.

6 kommenttia:

 1. Ainakin noissa pinoissa riittää luettavaa!

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun lähdit haasteeseen mukaan!
  Tuon pinon myötä olet selvästi vähän kärsimätön ja vaihtelunhaluinen luonne. Ehkä olet tunnelmalukija, jonka maku vaihtelee hetken mukaan? Ainakaan et halua kyllästyä ja käden ulottuvilla pitää olla vaihtoehdot valmiina.

  Pikkuisen joukosta pilkistää ammattikirjallisuuteen viittaava ja kenties toiveammattiinkin viittaavaa kirjallisuutta? Mietitkö kenties uranvaihtoa tai etsitkö uutta unelma-ammattia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli sen verran kiva ja matalan kynnyksen haaste että pakkohan se oli lähteä. Kiitos siis haastamisesta Minna!

   Analyysikin on oikein mainio ja varsin osuvakin. :)

   Poista
 3. Hauska postaus ja kuva. Sinänsä kirjat olisivat mahtuneet yhteenkin pinoon, joten kaksi pinoa kertoo suunnitelmallisuudesta. Voihan olla, että välillä kirjapinoja on kolmekin!
  Pinot sinänsä eivät näytä olevan teemoittain tai lajeittain järjestäytyneitä. Itse järjestän mahdolliset pinoni niin, että ensimmäisenä tyrkyllä ovat ne kirjat, jotka ovat seuraavaksi luettavana. Voi olla, että nämä pinot eivät ole siihen tapaan järjestettyjä.
  Pinoissa on sekä kirjaston että muualta hankittuja kirjoja. Pinoissa on mielestäni monipuolinen valikoima kirjoja. Voi olla, että näistä kirjoista on tarkoitus valita luettavat niin, että kaikkia näkyvillä olevia kirjoja ei olekaan ajatus ehdottomasti lukea esim. kahden seuraavan viikon aikana.
  Mielestäni näkyvillä olevat kirjat ovat hyvin mielenkiintoisia ja kertovat yöpöydän omistajan olevan lukeva ja ajatteleva ihminen, jota kiinnostavat monet asiat.
  Uniin piirretty polku ei ole ainakaan ensimmäinen luettava, lieneekö ollut pinossa jo vähän pidemmän aikaa? Mikä on tuo salainen kirja Turusen tietokirjan alla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana analyysi, Mari! Salakirja on Pekka Kytömäen runokokoelma Ei talvikunnossapitoa ja itse asiassa Uniin piirretty polku oli tästä pinosta seuraava luettava. Eli taidan olla järjestelmällisen epäjärjestelmällinen? :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...