tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kupista: Tuunattua jäätelöä Café Vanhassa


Tänään Kupista-sarjassa on tarjolla erikoisherkkua, joka on erikoinen senkin vuoksi että tätä pääsee nauttimaan vain kesäkuun loppuun saakka. Café Vanhaan on nimittäin avattu Magnum Pleasure Store, jota oli tietysti päästävä kokeilemaan.

Konseptissa asiakas saa valita kolme ns. päällystettä, jonka jälkeen vaniljajäätelö dipataan maito- tai valkosuklaaseen ja kuorrutetaan valikoiduilla herkuilla. Itse otin maitosuklaajäätelöni kuorrutteiksi popcornia, sokeroituja inkivääripaloja sekä kaakaonibsejä. Kirsikkana kakun päälle jäätelö koristeltiin vielä valkosuklaaraidoilla.

Ja oli muuten hyvää. Magnum-tiskin henkilökunta oli oikein ystävällistä ja valmisti jäätelön rivakasti ja kauniisti. Jäätelö itsessään kustantaa muistaakseni 4 euroa, mutta kympillä saa sen kaveriksi lasillisen kuohuviiniä. Toimii!

Jäätelö oli houkuttanut paikalle paljon muutakin väkeä, joten kahvilassa ei juuri ollut tilaa, mutta kesäterassin puolella oli pöytiä vapaana vaikka kuinka paljon. Kannattaa siis suunnata sinne, jos muinakin päivinä näyttää täydeltä. Ja seurakin oli muuten oivallista, kiitokset Suketukselle!

8 kommenttia:

  1. Kiva vinkki! Etenkin tuo popcornin ja suklaan (suolaisen ja makean) yhdistelmä houkuttaa. Pitääpä katsoa ehtisikö tuolla piipahtaa kesäkuun aikana. :)

    t. Salainen ystäväsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Popcorn on suuri heikkouteni melkein minkä kanssa vaan paitsi että niitä jauheilla makeutettuja poppareita en syö. :)

      Poista
  2. Oli kivaa! Kerrottakoon siis muillekin, että minun jädeeni kuului pistaasipähkinöitä, suklaarouhetta ja paukkukarkkeja (tms.) ja sekin oli superhyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, Suketus! Ja sinunkin jäätelösi oli niin herkun näköinen!

      Poista
  3. Ihanaa! Mekin oltiin siellä kera ystävien viime perjantaina. Aivan ultimaattista jäätelöherkkuluksusta! :)

    VastaaPoista
  4. Oi, kuulostaa kerrassaan taivaalliselta! Minä olen viime aikoina ryhtynyt oikeaksi jäätelön, tai varsinkin pehmiksen suurkuluttajaksi. Mutta niin se vain on, että kesä ja jäätelö kuuluvat erottamattomasti yhteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se olikin, Anna J! Jäätelöä kuluu täälläkin, pakkasessa oltava koko ajan jotain jäätelöä. Kuvittelen, että se ei lihota. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...