keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Älyttömät joululahjat -haaste

Tyypit innostuivat ihan hirveästi tästä mun joulukortti-ideasta. Etenkin kun sitä alettiin toteuttaa puolenyön aikoihin. Tämä kuva oli muuten se paras versio.

Ihanat Liisa, Ellen ja Amma ehtivät kaikki haastaa minut mukaan Älyttömät joululahjat -haasteeseen, joten onhan se vielä viime metreillä lähdettävä mukaan. Haasteen ideana on siis listata kolme älytöntä joululahjatoivettaan.

Tällaisissa haasteissa tulee aina mieleen, että pitäisi toivoa jotain isoa ja yleishyödyllistä. Valitsen nyt isoksi kohteekseni neljä vuodenaikaa eli ilmastonmuutoksen. Olisi mahtavaa, että a) kaikki maapallon ihmiset tajuaisivat että ilmastonmuutos on oikeasti tapahtumassa ja että b) sille voi vielä tehdä jotain ja c) sille tehtäisiin jotain. Ja sitten tämän tajuamisen seurauksena voisi myös olla laajemmin ymmärrys ja hyvä tahto kaikkein ihmisten välillä.

"Otit jo ainakin viisi kuvaa. Riittäiskö jo?" Pöly sentään malttoi katsoa hetken vinkulelua.

Toisena toiveena olisi saada vuosi kulttuuria. Siis sellainen vuosi, jonka aikana saisin opiskella vaikkapa tanssia, laulamista ja teatteria, voisin käydä katsomassa esityksiä Suomessa ja ulkomailla niin paljon kuin haluaisin ja voisi siinä samalla vähän harjoitella kirjoittamistakin. Tämä kaikki tapahtuisi niin, että ei tarvitsisi stressata rahasta tai sen sellaisista, vaan voisi vaan heittäytyä kulttuurivuon vietäväksi. (Tähän liittäisin vielä toiveen siitä rohkeudesta heittäytyä.) 

Tästä piti tulla se onnistunut kuva, mutta tarkensin näemmä sohvaan. C'est la vie.

Kolmas toive on nyt vähän inspiroitunut Ellenin listasta mutta menkööt. Olisipa siistiä olla opettajana Tylypahkassa, aineeksi voisin ottaa vaikkapa taikajuomat tai taikaolentojen hoidon. Ja lemmikkinä olisi oma hevoskotka. Ai että, toivottavasti näen tästä unta ensi yönä.

Toivotanpa tässä samalla hyvää joulua teille kaikille siellä ruutujen toisilla puolin! Täällä yritetään vähitellen selviytyä jäljessä olevien bloggausten kirjoittamisesta, mutta en ajatellut stressata siitä vaan röhnöttää sohvalla koirien kanssa ja lukea kirjoja. Niitä on varalla aika iso pino.

ps. En nyt haasta ketään kun tämä oma osallistumiseni jäi vähän viime tinkaan, mutta jos joku haluaa tähän vielä osallistua niin siitä vain!

5 kommenttia:

 1. Voi teidän tyyppejä! <3

  Hienoja toiveita. Neljän vuodenajan tärkeys korostuu nyt tässä Etelä-Suomen joulukuun konkretiassa, mutta ilmastonmuutos on syytä muistaakin aina. Vuosi kulttuuria on ihana toive ja olla opettajana Tylypahkassa, siinäpä haastetta! :)

  Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 2. En kestä noita teidän karvapalloja! Tosin ihan kiltistihän ne vaikuttavat poseeraavan, meidän kissa olisi repinyt nuo valot ensiyrityksellä. ;)

  Hyvää joulua poppoollenne!

  VastaaPoista
 3. Mainiot toiveet ja mahtavat kuvat. Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
 4. Nämä ovat kyllä ihan parhaat joulukuvat. ♥ Ihanat vanupäät! ♥ :D

  Mainioita ovat myös joululahjatoiveesi. Ilmastonmuutos mietityttää joka päivä, ja erityisesti tuo kulttuurivuosi kuulostaa niin ihanalle. Voisin haluta samanlaisen, paitsi että keskittyisin vain antautumaan kulttuurin vietäväksi yleisön ja vastaanottajan roolissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja se tietenkin vielä, että oikein hyvää joulua koko poppoolle! ♥ ♥

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...