sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Vuosi kuvina -haaste ja uuden vuoden lukuajatuksia

Joskus lokakuussa Sara haastoi minut ottamaan osaa Vuosi kuvina -haasteeseen. Aloin ottaa kuvia jo marraskuussa, mutta en silloin heti päässyt kartalle ideasta ja unohdin kuvat koneen kansioihin. Nyt minulla on joka tapauksessa varastossa jo kolme kuvaa ja aloitankin haasteen niillä. Tarkoituksena on siis kuvata samaa maisemaa kuukausittain ja kerätä kuvat lopulta kokoelmaksi. Koska ajattelin tehdä osallistumisen itselleni helpoksi, päätin kuvata kotipihaamme makuuhuoneen parvekkeelta.

Marraskuu oli vielä kovin syksyinen.

Joulukuussa lunta oli sen pienen hetken.


En aivan ehtinyt tallentaa tammikuun aamupäivän aurinkoa. 

Vuosi on alkanut leppoisasti. Työt jatkuvat vasta tiistaina ja odotan sitä sekä innolla että lievällä jännityksellä että osaakos tässä enää mitään. Toisekseen aloitin uudestaan opiskelut, luen nyt Turun avoimessa yliopistossa maantietoa ja ensimmäinen kurssi tuntuu haastavalta, mutta mukavalla tavalla. Myös laulutunnit jatkuvat ensi viikolla.

Lukurintamalla olen edennyt hitaasti. Olen lukenut yhden kirjan kokonaan ja lisäksi minulla on neljä keskeneräistä kirjaa. Tarkoitus olisi lukea ne pois alta, samoin kirjastosta lainassa olevat ja keskittyä oman hyllyn aarteisiin. Lisäksi haaveissani on edistyä tänä vuonna 101 spefin helmeä -listalla sekä osallistua Suketuksen Ihminen sodassa -lukuhaasteeseen.

Ilahduttavaa alkavaa vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...