lauantai 3. syyskuuta 2011

Terveisiä Kissojen Yöstä ja muuta mukavaa


Syksyn ensimmäinen teatterirupeama käynnistyi eilen kun teatterimme, Korkeasaaren teatteri siis, esiintyi Kissojen Yössä. Ensi-iltansa sai näytelmämme Amurin piilevä uhka, ja onni oli selvästi matkassa sillä sää oli hyvä ja täten myös yleisöä riitti kaikkiin illan kolmeen esitykseen tungokseksi asti. Minä olen muuten lavalla tuo toinen vasemmalta, eli tyyppi jolla on eeppiset viikset kuten eräs nuori mies minulle totesi. Kiitosta vaan. Huomenna esiinnymme kaksi kertaa Hok-Elannon asiakaspäivässä Korkeasaaressa ja ensi perjantaina 9.9. on vielä toinen Kissojen Yö, jossa päsäytetään show lavalle vielä kolmesti.

Tänään on leivottu aamulla ihania aamiasmuffinsseja Uuden Kuun reseptillä, ajettu Hankoon ja takaisin, käyty pikakeikalla Ikeassa (koko reissuun meni 40 minuuttia, voittajaolo!) ja siivottu kellarikomeroa sekä sisältä asunnosta löytyviä laatikoita. Mies ehti jo tuskastella että miten tätä tavaraa voi olla näin paljon mutta jäimme rupeamasta henkiin ja komerokin on järkevämmän näköinen. Paljon tavaraa lähtee ensi viikolla kierrätyskeskukseen ja UFFiin jos joku vielä haluaisi antaa niille uuden kodin.


Parasta tässä päivässä on juoksentelusta huolimatta ollut yhdessäolo tuon asuinkumppanini kanssa. Tämä viikko on ollut aikamoista hulinaa opiskelusyksyn alkaessa ja teatteriharjoitusten ollessa jokailtaisia. Ensi viikolla onneksi jo rauhoittuu ja minulla on jopa kaksi yliopistovapaata päivää. Elättelen toivoa, että tämä yskäkin arvostaisi pientä lepoa ja poistuisi minua vaivaamasta.

Nyt meillä on vuorossa juustoista ja rasvaista ruokaa sekä musikaali Little Shop of Horrors. Minulle myös luvattiin popcornia, ja aion sitä myös vaatia. Joskus herkuttelu on ihan hyvästä, varsinkin tällaisen siivouspäivän jälkeen.

Ihanaa lauantai-iltaa ja sunnuntaita teille kaikille!

ps. niin ja hei te lapselliset ja lapsenmieliset, toimittamassani lasten verkkolehti Jipossa julkaistiin eilen ihkaensimmäinen Jippoilu-video jossa minä esiinnyn, käypääkä katsomassa kuinka maidosta tehdään taidetta pintajännityksen avulla!

5 kommenttia:

 1. vielököhän se on sama lehti kuin -80 luvulla, kun poikani oli hyvin ihastunut jippo lehteen, oheisena tuli aina kaikenlaista jippoilua. se oli hauska lehti ja pojastkin tuli viisas mies. heh, äidin mielestä ja vaimonsakin mielestä on ihan jees..

  VastaaPoista
 2. Oi, mitkä eeppiset viikset! Lämpimät onnittelut teatteriesityksestä ja sen selvästä onnistumisesta. Aivan ihanaa - ja vielä Kissojen yö tulossa. :)

  Ikea (kokonaisuudessaan) 40 minuutissa on aika hyvä suoritus.

  Tulin tosi hyvälle mielelle tästä, olet ihana. <3

  VastaaPoista
 3. aikatherine, valitettavasti lehti ei ole sama mutta toimii kuitenkin aika samanlaisella periaatteella. Toivottavasti verkkolehdenkin lukijoista tulisi fiksuja naisia ja miehiä. :)

  Katja, kiitos! Kohta pitäisi lähteä taas viikseilemään lasten ja aikuisten iloksi. Ikeassa fuskasimme sen verran että jätimme yläkerran kokonaan väliin mutta tuohon aikaan oli sisällytetty myös hodarin syöminen ja uudelleen jonottaminen ruokapisteessä, kun mies halusi lisää nakkeja.

  Mukava luoda hyvää mieltä! :)

  VastaaPoista
 4. Huh, saisinpa itsekin joskus itseni esim. järjestelemään kotona. Miehekkeen kanssa suunniteltu kevätsiivouskin odottaa nimittäin yhä tekijäänsä. Jotenkin sitä ei vaan näiden kuusipäiväisten työviikkojen (jotka onneksi ovat nyt vähenemään päin) ainoaa vapaapäivää viitsi käyttää mihinkään siivoiluun. Toisaalta ensi lauantaina on bileet, joten siihen mennessä pitää jotain tehdä, että kehtaa päästää kaverit ovesta sisään ;)

  VastaaPoista
 5. Suketus, minäkin mietin että voisiko tätä kuitenkin vielä siirtää mutta totesin tuon komeron ahdistaneen minua jo neljä kuukautta. Oli siis jo aikakin.

  Toivottavasti sinulle ilmaantuisi vapaapäiviä äläkä ota liikaa stressiä juhlista; eivät ne ole kämpän kuntoa tulleet tarkastamaan vaan juhlimaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...