perjantai 13. toukokuuta 2011

Kuvallisin perjantaiterveisin

Huh. Perjantai 13. päivä ja tenttirupeama on melkein ohi. Ensi viikolla kasvien tunnistusta, ehkä biotooppeja mikäli keskiviikkona ei onnistanutkaan. Pian saan tietää. Tänään tunnistin monta koppakuoriaista, perhosta, hämähäkkiä ja matoa, toivottavasti oikein.

Minulle tämä epäonnen päivä on tentistä huolimatta onnekas. Olen kotona. Kaksin. Jääkaapissa on ainekset tortilloihin ja luvattiin, että katsomme tänään Dirty Dancingin (voi Swayze!).

Eilen olin Kampissa kemiatapahtumassa mukana. Isoja saippuakuplia, melkein 300 ihmistä meidän pisteessämme testaamassa onko hiili- vai kaasugrillattu liha parempaa, demonstraatioita, kilpailuja. Huh.

Pian olen saanut luettua Hustvedtin Summer Without Menin. Palaan siihen varmaan viikonlopun aikana, mutta lupaan olla paljastamasta juonesta koska tiedän että moni aikoo sen lukea.

Mutta nyt tyhjentämään pesukone ja nauttimaan illasta. Viikonloppuna aion setviä vaatekaappia, puuhata parvekkeella ja käydä elokuvissa. Ainakin.

Tässä vielä muutamia kuvia viime viikon varrelta.

 Saippuakuplia Kampissa á la Helsingin Yliopiston Kemistit.

Upea Jarkko Martikainen ja Äänioikeus viime viikon perjantaina Kansallisteatterin Lavaklubilla.

 Itsetehtyjä italialaisia suklaatryffeleitä äidille äitienpäivänä.

Ihanaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Minä kävelin Narinkkatorilla torstaina ja huomasin tuon Kemian vuoteen liittyvän ison tapahtuman. Ajattelin silloin tietenkin miestäni, joka on kemisti. :)

  Jään odottaman innolla pohdintojasi Siri Hustvedtin kirjasta. Se ilmestyy suomeksi kesällä ja toivon saavaani sen käsiini pian. :)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Hanna: Kiitos samoin! <3

  Katja: Sehän oli sitten mukava mieleen noussut ajatus! :)

  Yritän päästä Hustvedtin kimppuun huomenna jos vain vapaaviikonlopultani ehdin! Ja kiitos, ihanaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Odotan niin paljon tuota Sirin kirjaa...ehkä en lue sinun elämystäsi ennen kuin olen kokenut omani...Haluan nauttia Sirin tekstin 'puhtaalta pöydältä'.

  Siis biologia on alasi...kiinnostavaa!

  VastaaPoista
 4. Leena: Ymmärrän tuon "puhtaan" lukukokemuksen :) Välillä ihan harmittaa jos on jostain lukenut kirjasta jotain eikä pääsekään itse löytämään niitä asioita.. Odotan arviotasi sitten kesällä! :)

  Ja kyllä, opiskelen kemiaa ja biologiaa aineenopettajalinjalla, kiinnostavaa ja kivaa!

  VastaaPoista
 5. Kiva, että tentit alkaa olla ohi. Täällä vähän tylsä viikonloppu tällä kertaa, sääkin on kurja, mutta huomenna päästään sentään vähän kyläilemään.

  Minäkin odotan mielipidettäsi uudesta Hustvedtista, jonka toivottavasti pääsen lukemaan pian suomeksi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...