perjantai 11. lokakuuta 2013

Kupista: Brooklyn Café


Pitkästä aikaa kahvia! Minun piti oikeastaan aloittaa syyslomani käymällä aivan toisessa kahvilassa, mutta koska suunnistustaitoni päättivät jäädä lomalle samaan aikaan kävelin oikean kadun ohi autuaasti ja huomasin yllättäen olevani Viiskulmassa. Kahvihampaan kolotukseen toi onneksi ratkaisun Brooklyn Café, jonka olemassaolosta en edes etukäteen tiennyt. (osoite oli siis Fredrikinkatu 19)

Piskuisessa kahvilassa ei paljon asiakaspaikkoja ole, mutta tunnelma on kohdallaan Pöydissä luetaan ja tehdään töitä, pieni poika on syömässä äitinsä kanssa. Tiskin takana seisoo iloisesti hymyilevä mies, joka kyselee englanniksi mitä haluaisin tilata. Palvelukieli selittyy sillä, että kahvila on brooklyniläisten sisarusten perustama. Aika siistiä.

Joka tapauksessa hämmennyin hieman pitkästä listasta, mutta sain kuitenkin tilattua peppermint mochan, hinta 4,40. Tarjolla olisi ollut myös erilaisia bageleita ja leivoksia, mutta koska aikataulu ei sallinut istumista päädyin tällä kertaa pelkkään kahviin. Joskus on kyllä mentävä kokeilemaan myös näitä syötäviä herkkuja, samalta kadulta löytyi myös Brklyn Bakery jossa myydään muun muassa cupcakeja.


Ja oli muuten hyvä kahvi. Piparminttu maistui sopivasti mutta ei mennyt ällömakean puolelle ja kahvi potki kivasti virtaa aivoihin. Kelpasi aloittaa lomameininki ja mennä laulutunnille tämän kupposen jälkeen.

Bonuspisteet kivasta palvelusta ja söpöstä vessasta.

4 kommenttia:

 1. Voi että minä rakastan tätä Kupista -sarjaasi! <3 Käyn ihan liian harvoin Helsingissä, mutta tulevia Helsingin-reissuja silmällä pitäen tekisi mieli kirjata ylös kaikki ihanat kahvilavinkkisi. Tampereellakin on onneksi muutamia ihania kahviloita, mutta Helsingin kahviloissa on jotain semmoista ihanaa kansainvälistä tunnelmaa. <3

  (Jos joskus tulet Tampereelle ja haluat testata täällä kivoja kahviloita, suosittelen Amurin Helmeä ja Pyynikin näkötornin kahvilaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sara! <3 Otan Tampere-vinkit ehdottomasti muistiin, jos vaikka joskus taas sinne pääsisi. Ainakin ravintolavinkkisi viimeksi oli kullan arvoinen!

   Poista
 2. Hih, söpö vessa :) Kiitos taas ihanista kahvitunnelmista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi kommentista, Villasukka kirjahyllyssä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...