tiistai 3. syyskuuta 2013

Ostin kirjan ja vietän Kissainpäiviä


Tänään vietettiin useissa kirjablogeissa Osta kirja -päivää. Eikä mitä tahansa kirjaa, vaan aivan täysihintainen vapaavalintainen opus. Tavoitteena on tietysti tukea kirja-alaa sekä muistuttaa siitä, että kyllä täällä niitä ihan tavallisiakin itse ostettuja kirjoja luetaan. Haasteen taustat sekä linkit kaikkiin tempaukseen osallistuneisiin kirjablogeihin löytyvät Marissan Café pour les idiot -blogista, käykäähän myös siis siellä vierailulla!

Itse päädyin työpäivän jälkeen pinkomaan kohti Kurvia ja siellä osoitteeseen Hämeentie 48 eli Kurvin kirjaan. Poukkoilin hyllyjen välissä suuna päänä, sillä minulla oli kiire kotiin. Opettajankokous venyi ja koiraparka odotteli varmaan jo jalat ristissä kotona.

Lopulta maltoin hengähtää ja näin punaista, siis Sara Sellersin Vanessa & Virginian (Into, 2013). Kurkkasin takakantta, luin että Virginia Woolf jotainjotainjotain ja kaappasin kirjan kainaloon. Vaikutti hyvältä. Vaikka olen lukenutkin Woolfilta vain kaksi teosta, on hänessä jotain mikä kiinnostaa ja fiktiivinen teos kuulosti mitä mainioimmalta luettavalta. Hintalappua ei kirjassa ollut, mutta totesin että sama se, maksaa mitä maksaa.

Samalla sorruin yhteen aleostokseen, nimittäin Sano muikku! Suomen viehättävin kalakirja -opukseen (Into, 2012). Minun piti hankkia se jo viime vuonna, mutta unohdin. Nyt tavoitteeni on opetella kalalajit tämän avulla, sillä onhan se vähän noloa kun biologian opettaja ei oikein osaa.

Päädyin siis varsin innokkaisiin ostoksiin. Näin sivuhuomautuksena muuten palvelu Kurvin kirjassa oli oikein ystävällistä ja muutenkin liike on supersymppis.


Maailman suloisin pieni koira pääsi muuten kuviin jo siitäkin syystä, että oli odottanut turmion teillä ollutta omistajaansa eikä ollut edes pissannut lattialle. Siitä hyvästä sai hetkeksi painaa naskalihampaat kalakirjan kylkeen.

***

Täysin kirjoihin liittymättä mainittakoon vielä Kissainpäivistä. Perjantaina Korkeasaaressa tapahtuu taas, on Kissojen Yön aika. Kissojen Yö järjestetään perjantaina 6.9. ja 13.9. ja Korkeasaaren teatteri on taas mukana Kissainpäivät-esityksellä. Luvassa on aikamoinen show, esitysajat 19.15, 20.15 ja 21.45. Meitsi on lavalla 6.9. esityksissä, tulkaa moikkaamaan ja suojelemaan kissapetoja! Mau!

Kuva: minä ja Elli Maanpää

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Toivotaan näin Elina! Ja kiitos, kisut menivät erittäin mallikkaasti!

   Poista
 2. Te olitte kyllä tosi samiksia Liisan kanssa, ihme että ette törmänneet kassalla :). Ihania lukuhetkiä taiteilijasiskosten parissa!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hauskalta teemapäivältä! Täytyy itsekkin osallistua ensi kerralla :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...