sunnuntai 12. elokuuta 2012

Bill Willingham: Fables #16 Super Team


Eipäs tarvinnutkaan odotella, että kirjasto hankkisi viimeisimmän Fables-albumin kokoelmiinsa! Olimme tässä viikonloppuna muuanna koiravahteina ystävillämme, joilla on varteenotettava sarjakuvakokoelma ja hyllystä löytyi sitten myös tämä kuudestoista albumi.

Kuten albumin nimestä voi päätellä, on teema tällä kertaa supersankarit. Perinteistä supersankarisarjakuvaa Fablesista ei kuitenkaan tule, vaikka viittauksia esimerkiksi rakkaaseen X-Meniini vilisee vaikka millä mitalla. Päävastustajana puuhailee edelleen Mister Dark, jonka kanssa suunnitellaan ratkaisevaa taistelua pelottomimpien fablejen voimin.

Copyright: Bill Willingham, Mark Buckingham, Steve Leialoha, Lee Loughridge, and Todd Klein / Vertigo

Saamme myös vihjeitä seuraavista mahdollisista ongelmien aiheuttajista ja juonikuvioista. Minitarinoissa pääsemme kurkkaamaan muutamaa aukinaiseksi jäänyttä juonenpätkää, joille toivottavasti saadaan jatkoa mielummin ennemmin kuin myöhemmin. Loppua ei siis vielä ole näkyvissä ja liinnostuksella odotan, mihin sfääreihin tarina lähtee seuraavaksi.

Tätä oli muutenkin hauska lukea, sillä elän nyt jossain supersankarionnessa Avengers-elokuvan saavuttua vihdoin teattereihin (kävin katsomassa sen jo kaksi kertaa). Toivon silti, että Willingham palaa seuraavassa albumissa taas omaan taattuun Fables-tyyliinsä leikitellen muilla genreillä sopivan tilaisuuden tullen.

Tämän on lukenut myös Salla.

ps. Teksti muhi luonnoksissa melko pitkään, tämä on oikeasti luettu jo heinäkuun alussa. Tässä vaiheessa on myös ilmestynyt jo sarjan 17. osa, Inherit the Wind.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...