maanantai 7. elokuuta 2017

Voita liput uudenlaiseen oopperaelämykseen Vixeniin - arvonta päättynyt!


Kävipä niin, että sain Koomiselta Oopperalta mahdollisuuden arpoa liput Helsingin Juhlaviikoille tulevaan Vixeniin eli oopperaa, immersiivistä teatteria ja silent discoa yhdistelevään esitykseen. Yhteistyössä lontoolaisen Silent Operan kanssa Helsinkiin tuotava esitys lupaa uudistaa oopperakokemuksen.

Itse olen menossa katsomaan esityksen ennakkonäytöstä ensi viikolla ja odotan kiinnostuksella miten esitys on toteutettu. Janáčekin ooppera Ovela kettu, johon tämä esitys perustuu, ei ole minulle ennestään tuttu, joten yllätyksiä lienee luvassa.

Arvonnan käytännöt

Tässä arvonnassa on mahdollisuus voittaa kaksi lippua ja voittaja saa itse päättää mihin esitykseen ne haluaa käyttää. Esitysajat löytää klikkailemalla ensimmäisen kappaleen linkkiä.

Arvontaan osallistuu kommentoimalla tähän postaukseen miksi juuri sinä haluaisit Vixeniä katsomaan ja lisäämällä kommentin jatkoksi sähköpostiosoitteensa (tätä tietoa käytetään vain siihen, että saan voittajaan mahdollisimman helposti yhteyden heti arvonnan päätyttyä).

Arvontaan voi osallistua 12.8. asti ja arvonta suoritetaan 13.8. klo 12, jonka jälkeen tieto voitosta lähtee voittajalle ja päivitetään tähän postaukseen.

Arpaonnea kaikille!

Arvonnan tulos

Kiitos kaikille osallistujille ja hyville perusteluille, harmi että lippuja ei voi lahjoittaa kaikille!

Arvonta suoritettiin 13.8. virallisten valvojien eli koirien ja puolison läsnäollessa random.orgin List Randomizer -työkalun avulla. Tällä kertaa arpaonni suosi Mannilaista, sähköposti on lähetetty!

13 kommenttia:

 1. Osallistun arvontaan! Haluaisin päästä katsomaan Vixenin, koska ooppera on ollut lapsesta saakka lähellä sydäntäni, mutta tähän mennessä olen nähnyt vain perinteistä oopperaa. Minua kiinnostaisi kovasti nähdä teos, joka on toteutettu minulle uudella tavalla.

  Mailiosoite: tuntematon.lukija@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Minä! Perusooppera on nähty, enkä tiedä mitä ovat immersiivinen teatteri ja silent disco :) hennan.posti@suomi24.fi

  VastaaPoista
 3. Anna tahtoo osallistua, koska tällä kertaa olen kerrankin hereillä jostain immersiivisestä, ennen kuin näytökset on ohi tai liput joka tapauksessa myyty loppuun! :D
  Pus! ❤

  Ja anna.korkeakangas@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Klassista oopperaa olen käynyt katsomassa ja kuulemassa useamman kerran, tätä en. Olisi varmasn upea kokemus. Siksi.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 5. Koominen ooppera on kiinnostanut minua alusta asti, vielä en ole päässyt heidän esityksiinsä. Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta!

  Kristiina
  Oonjustiina@ gmail.com

  VastaaPoista
 6. Arvonnassa mukana, koska en ole koskaan aikaisemmin ollut oopperassa:D Vixen kuulostaa tarpeeksi erilaiselta herättääkseen mielenkiintoni.
  hh.lukija@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukana. Minua kiinnostaa ylipäätään kaikki erikoinen ja rajoja rikkova taide. En ole koskaan ollut erityisemmin oopperan ystävä, joten tämä kiinnostaisi siltäkin kantilta nähdä, kuulostaa ainakin todella mielenkiintoiselta ^_^ kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Koominen ooppera kuulosta hauskalta jo ajatuksena. Olisihan tällaiseen kiva päästä, kun on itselläni jääneet oopperat vähiin. Teatterissa sen sijaan tulee ravattua alvatiinsa. :) Mukana siis arvonnassa.
  virpi.yv(at)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Vixen kuulostaa niin spektaakkelimaiselta pläjäykseltä, että se pitäisi päästä itse kokemaan! Kuinka kauas onkaan päästy perinteisestä oopperamaailmasta? (hklammi(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 11. Haluaisin seurata punatukkaista tyttöä ja kokea uuden, erilaisen kulttuurielämyksen mielenkiintoisessa miljöössä! riikka.vihavainen(a)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Mä oon vähän pelännyt immersiivistä teatteria, mut jos voittaisin liput niin sithän olis pakko mennä katsomaan, eikö?

  kulttuurikoti at gmail

  VastaaPoista
 13. Ihanaa! Kiitos Randomille. Tämä on oikein mukava piristys. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...