keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

SpefiTV on täällä!


Tuossa toukokuun puolivälissä Kirjasfäärin Taika laittoi viestiä, että "Hei Linnea hei! Tee mun kaa KultTV-parodia." Siihen voisikin sitten todeta, että loppu on historiaa, sillä meikäläinen totesi tietysti kyllä tietämättä nyt ihan varsinaisesti mistä on kyse.

KultTV on herrojen JP Koskinen ja Kimmo Miettinen pyörittämä kulttuurimakasiini, jota voi tiirailla youtubesta täältä ja tutustua itse konseptiin blogin puolella täällä. Herrat päättivät järjestää kilpailun, jossa tarkoituksena on 30.9. mennessä väkertää 3-4 minuutin mittainen KultTV-jakson parodia. Taikan ideasta lähdimme työstämään projektia nimeltä "SpefiTV".

Huolellisen suunnittelun ja yhden hikisen iltapäivän jälkeen SpefiTV on sitten vihdoin täällä. Hattua konseptin suunnittelusta ja asuista (sekä nuppineulojen lukuisista uudelleenkiinnittämisistä) tulee nostaa mainiolle projektin alkuunpanijalle ja järkkäilijälle eli Taikalle.

Videon näette tuosta alta:Tätä videota on täysin luvallista katsoa, jakaa ja hehkuttaa! Ja kisaan voi toki innostuessaan osallistua itsekin!

ps. Kiitokset Kirjasto Omenan, Sellon ja Munkkiniemen kirjaston henkilökunnille, jotka ansiokkaasti auttoivat etsimään hyllyistä Auringon ydintä. Sekä siipalle, joka viritti kameran yläpuolelle vareiksi sateenvarjon.

14 kommenttia:

 1. Kerrassaan mainio toteutus! Kulttuuriteko! Lisää tällaista!

  VastaaPoista
 2. Tämä on aivan mainio, olen katsonut monta kertaa! Hyvä te! :D

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitoksia Villasukka kirjahyllyssä! Katsotaan, mitä voimme asian suhteen tehdä! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...