lauantai 2. kesäkuuta 2012

Kupista: Classic Pizza ja jälkiruokapizza


Tällä kertaa poikkean vähän normaalista formaatista, sillä yleensä en kirjoittaisi tässä sarjassa pizzeriasta. On kuitenkin tehtävä poikkeus, sillä viimeisten Espoo-viikkojen kunniaksi päätimme käydä kerrankin syömässä Ison Omenan Classic Pizzassa ihan paikan päällä ja kokeilla puljun erikoista jälkiruokaa.

En tässä siis syvenny syömääni pizzaan (Pomodooro, todella hyvää) vaan seurueemme tuhoamaan jälkiruokaan joka siis oli pizza. Tämä pizza löytyy listalta numerolla 22 ja on nimeltään Sweet Dreams, täytekuvauksena Hedelmäsekoitus ja vaniljajäätelöä, hintaa 8,70. Otimme jälkkärin nelistään.


Ja oli muuten hyvää. Vähän omituista oli toki syödä makeaa pizzaa, mutta kyllä toimi. Jäätelö ja säilykehedelmiä, rapea ja ohut pohja. Myös gluteeniton versio oli hyvää vaikka vähän vaikeammin leikeltävissä (kävi nimittäin moka ja saimme ensin normaalin pizzan, sitten vielä sen gluteenittoman). Jälkiruokakahvi oli puolestaan sopivan vahvaa.

Erityisplussat Classic Pizzalle siitä, että kaikki pizzat saa gluteenittomana.


Pizzaa ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan Isosta Omenasta, vaan ketjulla on ravintolat myös Sellolla, Itäkeskuksessa, Jumbossa, Hangossa, Rukalla ja Vuokatissa.

6 kommenttia:

  1. Sinulle on haaste blogissani :) Ota riski ja rakastu...

    VastaaPoista
  2. Hih, kuulostaa kyllä erikoiselta. :D Mutta pitää ehkä joskus testata - meillä kun nämä Espoo-viikot vain jatkuvat. :)

    Tsemppiä muuttotohinoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mainiota Karoliina, menkää ja kokeiltaa! Suosittelen testattavaksi porukalla. :) Ja kiitos, vähitellen, viikonloppuna rysäytetään loput!

      Poista
  3. Aiotteko kokata uudessa kodissa tämmöisiä herkkuja? ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...