lauantai 26. helmikuuta 2011

Kirjojen kaipuu


Kuinka turhauttavaa. Jos saisin itse päättää, ottaisin nyt viikon lomaa (ainakin) ja vain lukisin, laittaisin ruokaa ja kävisin ulkona. Lukisin kirjoja, jotka olen itse valinnut. Ja saisin lukea rauhassa. Tällä hetkellä minulla on kesken Foucaultin heiluri, ja se selvästi kärsii siitä että luen sitä pätkissä.

Pinossa odottavat lukupiiriä varten luettava Virpi Hämeen-Anttilan Toisen taivaan alla, Siri Hustvedtin Vapiseva nainen ja Audrey Niffeneggerin Hänen varjonsa tarina. Ja ystävältä lainassa oleva A Short History of Just About Everything. Ja ne jo liian kauan minua odottaneet neljä Jonathan Carrollia, joita en ole vielä lukenut.

Oikeasti minun pitäisi lukea iso pino artikkeleita ja yksi kirja, ainakin, kandiani varten. Ja pitää lukea tenttiin. Ja selata lasten tiedesivuja tiedeverkkolehteäni varten. Voi huhtikuu ja viikko Pariisissa tule jo. Voi kevät.

2 kommenttia:

  1. Niin tuttu tunne! Vaikka pidän mukamas osittaista kirjablogia, niin aikaa lukemiseen on joskus liian vähän. Työ ja tieteellisen tekstin lukinen haittaa harrastuksia. ;) Mutta kyllä se kevät tulee, samoin lukuaika. Ja sinä pääset vielä Pariisiin!

    Mielenkiinnolla odotan, mitä pidät Hänen varjonsa tarinasta. Luin sen viime keväänä ja kävin Akateemisessa kuuntelemassa Niffeneggeriä.

    VastaaPoista
  2. Niffeneggerin Aikamatkustajan vaimo on yksi suosikkikirjoistani joten odotukset Hänen varjonsa tarinalle ovat suuret. Toivottavasti ehtisin pian sen lukea.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Sanavahvistus otettu käyttöön roskapostin vuoksi, pahoittelen asiaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...